Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2023 o 13:05
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

FOTO: Herec Jeremy Renner sa prvýkrát od nehody ukázal na verejnosti. Fanúšikov nadchlo, ako momentálne vyzerá

ZAUJÍMAVOSTI JEREMY RENNER SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Fotografom sa známeho herca podarilo zachytiť počas cesty v aute.

Herec Jeremy Renner sa prvýkrát od vážnej nehody s pluhom ukázal na verejnosti. O záberoch z amerického mesta Los Angeles, na ktorých vidíme usmiateho herca v dobrej nálade, informoval Daily Mail.

Renner ešte len nedávno zverejnil na svojom Instagrame video, na ktorom si rozcvičuje nohy. Fanúšikov cez sociálne siete pravidelne informuje o tom, ako sa vyvíja jeho rehabilitácia. „Za akúkoľvek cenu. Vrátim sa silnejší než kedykoľvek predtým,“ napísal herec v jednom zo svojich posledných príspevkov.

Renner sa zotavuje z vážnej novoročnej nehody, pri ktorej po ňom prešiel ťažký pluh a zlámal mu viac ako 30 kostí. Herec nešťastne padol pod vozidlo v momente, keď chcel pred strojom s nezatiahnutou brzdou zachrániť svojho synovca. Po niekoľkých týždňoch v nemocnici sa ešte v priebehu januára presunul do domácej liečby.

Domov
Zdieľať
Diskusia