Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
21. januára 2023, 18:41
Čas čítania 0:57

Jeremy Renner sa prvýkrát ozval z domácej liečby. Má zlomených viac ako 30 kostí, ale nechýba mu optimizmus

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herec ďakuje za obrovskú podporu, ktorej sa mu dostalo.

Jeremyho Rennera previezli z nemocnice a začína s domácou liečbou. Na svojom Instagrame pre fanúšikov zverejnil fotografiu, na ktorej mu zdravotný pracovník pomáha s tréningom jednej z končatín. V príspevku ďakuje všetkým ľuďom, ktorí jemu a jeho rodine vyjadrili podporu.

Renner prezradil, že si pri vážnom úraze zo začiatku roka zlomil viac ako 30 kostí. Zároveň však optimisticky dodal, že sa podľa neho znova zrastú a zosilnejú. Podpornými komentármi pod novým príspevkom herca nešetrili ani známe hviezdy ako Chris Hemsworth, Heidi Klum či Simon Pegg.

Herec ešte začiatkom tohto roka utrpel vážnu nehodu počas práce so snežným pluhom. „Pán Renner išiel vyzdvihnúť svoj snežný pluh PistenBully v snahe spojazdniť svoje auto. Je to extrémne veľký kus zariadenia na odstraňovanie snehu s hmotnosťou najmenej 6,5 tony. Po úspešnom odtiahnutí svojho osobného vozidla zo zaseknutého miesta vystúpil z PistenBully, aby sa porozprával s rodinným príslušníkom. V snahe zastaviť posúvajúci sa pluh sa pán Renner pokúšal dostať späť na miesto vodiča. Na základe nášho vyšetrovania práve v tomto momente došlo k zraneniu,“ opísal incident šerif Darin Balaam.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Renner začal silno krvácať a do nemocnice ho musela odviezť helikoptéra. Herec podstúpil niekoľko operácií a skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti v kritickom stave. Blízki Rennera povedali, že potrvá roky, kým sa naplno zotaví. „Ak niekto pozná Jeremyho, vie, že je to bojovník a nefláka sa. Drví všetky postupové ciele. Sme nadšení z toho, ako si počína na ceste, ktorá je pred nami,“ povedala jeho sestra Kym.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Domov
Zdieľať
Diskusia