Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
17. januára 2023, 21:43
Čas čítania 1:04

Herec Jeremy Renner sa z ťažkých zranení tak skoro nevylieči, tvrdia jeho blízki. Vraj potrvá roky, kým sa naplno zotaví

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Podľa sestry hollywoodskej hviezdy si však v zotavovacej fáze počína skvele.

Herca Jeremyho Rennera tak skoro na filmovom plátne zrejme neuvidíme. Podľa jeho blízkych priateľov bude trvať roky, kým sa zotaví zo zranení, ktoré utrpel začiatkom januára pri odhŕňaní snehu, informuje Independent.

Renner, ktorý sa preslávil najmä ako Hawkeye z Avengerov, sa v prvý deň nového roka snažil pomocou snežného pluhu odtiahnuť auto, čo sa však skončilo tragédiou. Po tom, čo ho prevalcoval jeho vlastný snežný pluh vážiaci 6,5 tony, utrpel vážne zranenia hrudníka, hlavy a nôh.

Jeremy Renner
Zdroj: Instagram/Jeremy Renner

Podľa sestry si zatiaľ počína skvele

Sestra hollywoodskej hviezdy však v rozhovore pre magazín People skonštatovala, že Renner si v zotavovacej fáze počína skvele. Jeho rodina je vraj nadšená z jeho veľkého pokroku. „Ak niekto pozná Jeremyho, vie, že je to bojovník a nefláka sa. Drví všetky postupové ciele. Sme nadšení z toho, ako si počína na ceste, ktorá je pred nami,“ povedala Kym Renner.

Renner od nehody už podstúpil sériu operácií v nemocnici v Nevade, kde bol hospitalizovaný. Šerif, ktorý pri incidente zasahoval, prednedávnom potvrdil, ako k rozsiahlym zraneniam herca došlo.

 
„Pán Renner išiel vyzdvihnúť svoj snežný pluh PistenBully v snahe spojazdniť svoje auto. Je to extrémne veľký kus zariadenia na odstraňovanie snehu s hmotnosťou najmenej 6,5 tony. Po úspešnom odtiahnutí svojho osobného vozidla zo zaseknutého miesta vystúpil pán Renner z PistenBully, aby sa porozprával s rodinným príslušníkom,“ uviedol šerif Darin Balaam.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Veci sa však zvrtli v momente, keď sa herec snažil naskočiť späť na veľké vozidlo, ktoré sa začalo šmýkať po ceste. „V snahe zastaviť posúvajúci sa pluh sa pán Renner pokúšal dostať späť na miesto vodiča. Na základe nášho vyšetrovania práve v tomto momente došlo k zraneniu,“ dodal šerif.

Domov
Zdieľať
Diskusia