Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
1. marca 2023, 12:50
Čas čítania 0:43

Jeremy Renner už cvičí na stroji. Takto vyzerá 3 mesiace po nehode

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herec svojim fanúšikom ukázal, ako sa dáva pomaly dokopy.

Herec Jeremy Renner po vážnom incidente so snežným pluhom skončil v januári tohto roka v nemocnici. V súčasnosti už pomaly pracuje na tréningu dolných končatín a na instagramových príbehoch ukázal, ako cvičí na rotopede.

„Za akúkoľvek cenu. Vrátim sa silnejší než kedykoľvek predtým,“ napísal Renner. Ďalšou fotografiou, na ktorej ukázal knihu The Book of Awakening od Marka Nepa, zdôraznil, že dôležité je nielen telesné, ale aj duševné uzdravenie.

Jeremy Renner
Zdroj: IG/jeremyrenner
Jeremy Renner
Zdroj: instagram.com/stories/jeremyrenner

Podľa uniknutej správy opisujúcej januárový incident vieme, že herca prešiel 6,5-tonový pluh, ktorý mu zlámal zhruba 30 kostí. K nehode došlo, keď sa Renner pokúšal pred rozbehnutým strojom s nezatiahnutou ručnou brzdou zachrániť synovca.

„Aj keď mal pluh nejaké mechanické problémy, parkovacia brzda mu mala zabrániť v pohybe dopredu. Keď sa však Renner pokúsil zastaviť alebo odkloniť pluh, aby predišiel zraneniu svojho synovca, pás vozidla ho vtiahol pod vozidlo a prešiel ho,“ uvádza sa v oficiálnej správe. 

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Po nehode skončil herec na 2 týždne hospitalizovaný v nemocnici. V súčasnosti sa už nachádza v domácej liečbe a robí všetko preto, aby sa dal dokopy. Jeho blízki však tvrdia, že plnohodnotná rekonvalescencia môže potrvať roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia