Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
25. januára 2023, 18:37
Čas čítania 1:05

Uniknutá správa detailne opisuje, čo robil Jeremy Renner, keď ho prešiel 6,5-tonový pluh. Zradila ho kontrolka aj samotná brzda

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Herec je po dvojtýždňovej hospitalizácii opäť doma.

Herec Jeremy Renner, ktorého začiatkom roka vážne zranil vlastný snežný pluh, sa podľa najnovších informácií snažil pred stretom s rozbehnutým strojom zachrániť svojho dospelého synovca.

Americká televízia CNN získala prístup k najnovšej správe z nevadskej kancelárie šerifa, ktorá konštatuje, že Renner sa pokúšal zastaviť 6,5-tonové vozidlo, ktoré nemalo zatiahnutú ručnú brzdu.


Herec chcel podľa správy zabrániť tomu, aby jeho stroj na odpratávanie snehu skĺzol z cesty a narazil do synovca, ktorého auto sa práve snažil vytiahnuť zo snehu. K nehode mohol podľa vyšetrovateľov prispieť aj fakt, že v kabíne pluhu nefungovala kontrolka bŕzd.

Zradili ho viaceré mechanické problémy

„Aj keď mal pluh nejaké mechanické problémy, parkovacia brzda mu mala zabrániť v pohybe dopredu. Keď sa však Renner pokúsil zastaviť alebo odkloniť pluh, aby predišiel zraneniu svojho synovca, pás vozidla ho vtiahol pod vozidlo a prešiel ho,“ píše sa v oficiálnej správe.

15. marca 2024, 13:47 Čas čítania 1:28 Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok

Renner mal po nehode extrémne ťažkosti s dýchaním, pričom pravá strana jeho hrudníka a horná časť trupu ostali rozdrvené. „Pluh ho prevalil a pokračoval po ceste, herec ležal na zemi a sústredil sa na dýchanie, zatiaľ čo jeho synovec a ďalší mu poskytovali pomoc, kým na miesto neprišiel zdravotnícky personál,“ objasňuje správa.

Práve Rennerov synovec hercovi pomáhal, kým neprišli záchranári. Tí ho neskôr letecky previezli do nemocnice, kde zostal viac ako dva týždne, podstúpil najmenej dve operácie a ošetrili ho na jednotke intenzívnej starostlivosti. Momentálne sa herec lieči z ťažkých zranení v domácom prostredí.

Domov
Zdieľať
Diskusia