Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. februára 2023, 10:09
Čas čítania 1:32
Denisa Šútorová

VIDEO: Muž sa prezliekol za herečku Jennifer Coolidge a sedel v prvom rade prehliadky značky Diesel. Oklamal celý svet

MÓDA FASHION WEEK MÓDA
Uložiť Uložené

Alexis Stone sa už v minulosti na prehliadke Balenciaga prezliekol za Jocelyn Wilderstein aj Mrs Doubtfire (Otec v sukni).

Milánsky fashion week odštartoval ešte len v utorok 21. februára a značke Diesel sa už niekoľkokrát podarilo zaplniť zahraničné titulky. Okrem toho, že na pódium priniesla 20 000 balení kondómov, ktoré poslúžili ako kulisa (a tiež povedomie o bezpečnom sexe), vášne sa rozprúdili aj v publiku.

Prítomným sa totiž zdalo, že sa na prehliadke nachádza hviezda White Lotus Jennifer Coolidge, ktorá podľa magazínu Paper chodí na fashion weeky len zriedka. Prehliadku Diesel na jeseň-zima 2023 si však neužívala herečka, ale make-up artista Alexis Stone, ktorý si vytvoril dokonalú masku vďaka parochni, silikónovej protéze na tvár a outfitu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexis Stone (@thealexisstone)

„Všetci si mysleli, že je to ona: tlač, hostia, modelky v zákulisí,“ hovorí Stone. „Pre dvojmetrového muža existujú obmedzenia v tom, čo môžeme reálne urobiť s protetickými premenami, ale táto bola určite úspešná a je to pocta,“ dodáva.

Stone dokonca sedel vedľa herečky Haley Lu Richardson, ktorá si v seriáli zahrala Portiu, asistentku Jennifer. Ona sama vraj do posledného momentu nevedela, že nejde o Jennifer. To, že v skutočnosti sedí vedľa prezlečeného chlapa so silikónovou tvárou, si uvedomila až na konci prehliadky. „Nechal som ju a jej mamu postláčať moju silikónovú tvár a gayom som daroval nezabudnuteľný moment,“ hovorí nadšený Stone.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexis Stone (@thealexisstone)

Ako uvádza Paper, Stone, ktorý je vychýrený make-up artista aj drag queen (muž, ktorý sa prezlieka za ženu), sa rozhodol premeniť na Jennifer Coolidge z jedného jediného dôvodu: on aj ostatní gayovia ju milujú. „Je tam toľko materiálu, z ktorého je možné čerpať, ktorý je taký inšpirujúci,“ priznáva. Počas extravagantnej šou sa tak postaral o dokonalú „komediálnu vsuvku“, o ktorej však dopredu vedel kreatívny riaditeľ Dieselu Glenn Martens. Ten sa netají svojou láskou k experimentom a podľa všetkého mal Stonov nápad odklepnúť.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexis Stone (@thealexisstone)

Pôvodne sa po boku Stona mala na prehliadke zúčastniť aj samotná Jennifer, no plány jej skazilo natáčanie. Stone jej však bezpochyby zabezpečil skvelý marketing a svet toto originálne gesto miluje.

Skutočná Jennifer je na fotke vpravo. Na usmievavej foto je dokonalá premena Alexisa Stona.
Skutočná Jennifer je na fotke vpravo. Na usmievavej foto je dokonalá premena Alexisa Stona. Zdroj: Youtube/LeHuffPost, Youtube/E! News

Alexis Stone sa už v minulosti na prehliadke Balenciaga prezliekol za Jocelyn Wilderstein aj Mrs. Doubtfire (z filmu Otec v sukni, pozn. red.). Na jeho Instagrame nájdeš detailnú premenu na Jennifer Coolidge, ale aj ďalšie kreácie, z ktorých, skrátka, nebudeš chápať. 

Domov
Zdieľať
Diskusia