Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2023, 8:44
Čas čítania 0:50
Richard Balog

200 000 balení kondómov ako kulisa na prehliadke značky Diesel. Všetky rozdajú v obchodoch v priebehu apríla

200 000 balení kondómov ako kulisa na prehliadke značky Diesel. Všetky rozdajú v obchodoch v priebehu apríla
Zdroj: TASR
MÓDA LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Kreatívny riaditeľ značky Glenn Martens pokračuje vo výstrednom štýle. Kondómy boli aj súčasťou pozvánky na šou.

Kondómy všade, kde sa pozrieš – značka Diesel použila 200 000 balení kondómov ako kulisu k prehliadke kolekcie na sezónu jeseň/zima 2023. Kreatívny riaditeľ talianskej módnej ikony Glenn Martens pokračuje vo výstrednom štýle a svoju lásku k sexu opätovne odprezentoval originálnym štýlom.

Na milánskom týždni módy sa zaoberal témou bezpečného pohlavného styku, ktorý bol hlavnou témou na samotnej prehliadke, keď modelky oblečené do najnovších odevov Diesel kráčali medzi horou z kondómov.

Ide o súčasť spolupráce so značkou Durex®, pričom krabičky sú zahalené do charakteristickej červenej farby.

200 000 balení kondómov ako kulisa na prehliadke značky Diesel.
200 000 balení kondómov ako kulisa na prehliadke značky Diesel. Zdroj: TASR
Odporúčané
Veľkolepá šou Moncler Genius: Mercedes-Benz so zipsom cez strechu, luxusné bundy Adidas či umelecké návrhy od Ricka Owensa   Veľkolepá šou Moncler Genius: Mercedes-Benz so zipsom cez strechu, luxusné bundy Adidas či umelecké návrhy od Ricka Owensa 22. februára 2023, 16:59

„V duchu individuálnej slobody, potešenia a sexuálnej pozitivity rozdajú spoločnosti Diesel a Durex v apríli v obchodoch Diesel v celom svete 300 000 kondómov Durex zadarmo,“ uvádza vedenie talianskej odevnej spoločnosti vo vyhlásení na Instagrame.

„Sexuálna pozitivita je niečo úžasné. V Diesli sa radi hráme a myslíme to vážne. Bavte sa, rešpektujte sa navzájom, buďte v bezpečí. Za úspešný život,“ kreatívny riaditeľ spoločnosti Glenn Martens.

Balenie šiestich kondómov Durex® bolo aj súčasťou pozvánky pre hostí, čo považujeme za lepšiu pozornosť ako análny kolík, ktorý značka rozdávala pozvaným hosťom pred septembrovou prehliadkou. Toto posolstvo o bezpečnom sexe od Glenna Martensa nemôžeš ignorovať.

Dvadsaťminútový záznam z prehliadky kolekcie na sezónu jeseň/zima 2023 od značky Diesel nájdeš na Youtube. Ako môžeš vidieť, modely sú mimoriadne odvážne a chrlia sexappealom.

Diesel
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia