Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2023, 14:00
Čas čítania 6:03
Dominik Vetrák

10 najlepších hier pre PS VR2, ktoré z teba spravia Nea z Matrixu, vydesia ťa a ponoria do virtuálnej reality

10 najlepších hier pre PS VR2, ktoré z teba spravia Nea z Matrixu, vydesia ťa a ponoria do virtuálnej reality
Zdroj: Playstation/Capcom/Cayak VR
TECH PS VR2
Uložiť Uložené

Toto je to najlepšie, čo si momentálne môžeš zahrať na PS VR2.

PS VR2 od Playstation je v rukách hráčov viac ako týždeň. Na headsete pre virtuálnu realitu si môžeš zahrať viac ako 40 hier s tým, že ďalšie vyjdú v najbližších týždňoch a mesiacoch.

Toto je 10 najlepších, ktoré sú aktuálne k dispozícii a ktoré ťa môžu presvedčiť o tom, že kúpa fantastického headsetu za 599 eur sa oplatí. Niektoré z týchto hier môžeš prejsť aj bez PS VR2, no na hranie ich PS VR2 verzií potrebuješ ako PS VR2, tak aj konzolu PS5. 

Odporúčané
Aké hry vyjdú v marci? Dve epické legendy, horor, pri ktorom pustíš do gatí, a česko-hollywoodska akčná strieľačka Aké hry vyjdú v marci? Dve epické legendy, horor, pri ktorom pustíš do gatí, a česko-hollywoodska akčná strieľačka 3. marca 2023, 16:00

 

10. Demeo

Sníval si, že si raz zahráš Dungeons & Dragons, no nemal si s kým a ani ako? Nezúfaj, pretože tento titul ti tvoj sen splní. Demeo vyzerá ako stolová hra, na ktorú sa pozeráš zvrchu a pohyb svojich jednotiek a nepriateľov sleduješ vo viacerých miestnostiach.

Hra nemá hlbší príbeh a oproti Dungeons & Dragons ponúka aj menej možností, ale stále ide o zábavnú hru s peknými animáciami. Na výber máš spomedzi množstva útokov, ktoré si vyberáš z kariet zobrazených na ľavej ruke. Ak máš chuť na trochu taktiky vo VR, nič lepšie ako Demeo nenájdeš. 

9. Runner

Runner je akčná hra, v ktorej jazdíš na motorke po diaľnici na vzdialenej planéte. Ovládanie je však značne komplikované, keďže musíš robiť viacero vecí súčasne. Len čo si však na to zvykneš, čaká ťa adrenalínový zážitok a množstvo skvelých momentov. K dispozícii máš granáty, meč blokujúci útoky, zbrane či rakety. Jediné negatívum je zdržujúce a zbytočne dlhé prebíjanie zbraní.

 

8. Drums Rock

Ak máš rád rytmické hry, Drums Rock si nesmierne užiješ. Ako hráč sa nachádzaš na lodi, kde preberáš rolu Vikinga burcujúceho svojich bojovníkov do boja. Robíš tak bubnovaním do rytmu hudby. Hrateľnosť je podobná ako pri Guitar Hero. Zhora smerom nadol ti hra ukazuje tlačidlá, ktoré máš stlačiť v správnom čase, čím získavaš väčšie skóre. 

7. Synth Riders

Čakáš na vydanie Beat Saber pre PS VR2? Nie si sám, ale nemusíš zúfať. Synth Riders je viac než len dôstojnou náhradou. Je to podobne ladená rytmická hra, ktorá sa však ovláda úplne inak. Jej hrateľnosť je možno ešte lepšia a prepracovanejšia, respektíve jej levely sú lepšie nadizajnované na pohyb a rytmus tela.

Odporúčané
Odmerali sme, koľko kalórií spáliš hraním hier. Dá sa pohybom doma pred telkou nahradiť posilka? Odmerali sme, koľko kalórií spáliš hraním hier. Dá sa pohybom doma pred telkou nahradiť posilka? 17. augusta 2023, 9:30

Na rozdiel od Beat Saber tu však nesekáš štvorce svetelnými mečmi, ale triafaš guľaté predmety rukami. V tomto prípade je raz vidieť (trailer) lepšie ako stokrát počuť či prečítať si. Synth Riders má nevýhodu v tom, že nemá veľa populárnej a mainstreamovej hudby, čo však vynahrádza skvelým dizajnom levelov. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 131344 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Ktorá hra na PS VR2 občas pôsobí až fotorealisticky.
  • Ktorá hra perfektne mixuje horolezectvo a sci-fi akciu.
  • Aké sú dve najlepšie strieľačky na PS VR2.
  • Pri akej hre zažiješ adrenalín z extrémnej rýchlosti.
  • Pri akej hry poriadne schudneš a ktorý horor ťa vydesí.
  • Ktoré sú najlepšie hry z PS VR1, ktoré si môžeš zahrať aj na PS VR2. 
Domov
Zdieľať
Diskusia