Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2023, 14:46
Čas čítania 0:31
Tímea Krauszová

VIDEO: Kanye je podozrivý z ublíženia na zdraví po tom, čo žene vytrhol mobil z ruky a odhodil ho. Žena ho po celý čas natáčala

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Nechcené fotenie ho nahnevalo.

Kanye West je vyšetrovaný ako podozrivý v prípade ublíženia na zdraví, informuje TMZ. V piatok poobede malo dôjsť na uliciach kalifornskej Ventury k ostrej hádke medzi raperom a neznámou ženou, ktorá si ho fotila a natáčala. Situácia sa vyhrotila a Ye napokon žene vytrhol mobil z ruky a odhodil ho. 

Vo videu, ktoré zverejnilo TMZ, vidno, že sa hádajú: Ye ženu obviňuje z prenasledovania, tá však argumentuje, že on je celebrita. Po odhodení mobilu rapper nasadne do auta, kde ho čakala manželka Bianca Censori, a odchádza, zrejme na basketbalový zápas, v ktorom hrala jeho dcéra North West. Nie je jasné, či je žena profesionálna fotografka, alebo papparazzi.

Miestna polícia pre TMZ potvrdila, že sa prípadu venuje, vyšetrujú ho ako prípad ublíženia na zdraví a Kanye je v ňom menovaný ako podozrivý.

Domov
Zdieľať
Diskusia