Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2023, 17:10
Čas čítania 0:34
Martin Adam Pavlík

Adam Driver uteká pred tyranosaurom v ďalšom traileri na sci-fi film 65. Čaká ťa napínavá jazda s množstvom akcie

Adam Driver uteká pred tyranosaurom v ďalšom traileri na sci-fi film 65. Čaká ťa napínavá jazda s množstvom akcie
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY 65 FILM ADAM DRIVER SCIFI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Sleduj druhý trailer.

Štúdio Sony Pictures zverejnilo ďalší trailer na akčný sci-fi triler 65 s Adamom Driverom. Vo filme stvárnil astronauta Millsa cestujúceho vesmírom, ktorý sa ocitá po zrážke s asteroidom znova na Zemi. Zisťuje, že sa vrátil v čase o 65 miliónov rokov.

Jeho nepriateľmi sú tak obrovské krvilačné dinosaury. Na krku však má ďalší problém: musí sa postarať o ďalšiu preživšiu, malé dievča menom Koa (Ariana Greenblatt). Na to, aby obaja prežili, musí hlavný hrdina využiť všetky špeciálne zbrane a výbušniny, ktoré si priniesol z budúcnosti.

Či v boji o život vyhrajú, sa dozvieš už 17. marca. Snímku nakrútili scenáristi úspešného sci-fi A Quiet Place, Scott Beck a Bryan Woods. Dvojica predtým nakrútila napríklad horory Nightlight (2015) či Haunt (2019) a podieľala sa tiež na seriáli 50 States of Fright. Medzi producentmi je aj legendárny režisér Sam Raimi (The Evil Dead, Army of Darkness, A Simple Plan, Spider-Man).

 

Domov
Zdieľať
Diskusia