Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. januára 2023, 17:51
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Doja Cat prišla na parížsky týždeň módy zahalená v róbe s 30-tisíc Swarovského krištáľmi

Doja Cat prišla na parížsky týždeň módy zahalená v róbe s 30-tisíc Swarovského krištáľmi
Zdroj: Getty Images/Jacopo Raule/Contributor
MÓDA DOJA CAT LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Populárna interpretka zostala v tieni Kylie Jenner a jej extravagantných šiat s hlavou leva, a pritom vyzerala tisíckrát lepšie.

Týždeň haute couture prehliadok v Paríži sa začal vo veľkom štýle, keď Daniel Roseberry odprezentoval kolekciu jar 2023 pre módny dom Schiaparelli. Okrem troch kontroverzných modelov so zvieracími hlavami (v jednom z nich prišla Kylie Jenner) sme videli desiatky krásnych návrhov a v neposlednom rade Doju Cat. 

Hviezdna interpretka a autorka hitov ako Say So, Woman alebo Need to Know zavítala na prehliadku v neprehliadnuteľnom outfite, ktorý pokrývalo viac ako 30-tisíc Swarovského krištáľov. 

Doja Cat na prehliadke Schiaparelli.
Doja Cat na prehliadke Schiaparelli. Zdroj: Getty Images/Jacopo Raule/Contributor

Tento originálny kostým dostal názov „Doja's Inferno“ a je dielom módneho domu Schiaparelli v spolupráci s vizážistkou Pat McGrathovou a jej tímom. Celý outfit sa skladal z hodvábného korzetu, ručne pletenej sukne, z lakovaných drevených korálikov a z čižiem na vysokých podpätkoch. 

Obdiv si zaslúži aj samotná Doja Cat, ktorá vydržala skoro päť hodín, kým pripravili jej červený outfit s ručne aplikovanými krištáľmi. „Finálny produkt bol magickým, fascinujúcim majstrovským dielom a poctou tvrdej práci a odhodlaniu Doji Cat,“ povedala McGrathová v rozhovore pre Vogue

Anketa:
Kto predviedol na prehliadke Schiaparelli zaujímavejší outfit? 
Doja Cat.
Kylie Jenner.
Doja Cat.
71 %
Kylie Jenner.
29 %
Odporúčané
Kylie Jenner schytala hejt za šaty od Schiaparelli s obrovskou hlavou leva. Tie šaty sú nechutné a choré, píšu fanúšikovia Kylie Jenner schytala hejt za šaty od Schiaparelli s obrovskou hlavou leva. Tie šaty sú nechutné a choré, píšu fanúšikovia 23. januára 2023, 14:59
Domov
Zdieľať
Diskusia