Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2023, 11:12
Čas čítania 0:32
Martin Adam Pavlík

Richard Müller a Emma Drobná pochovávajú lásku v melancholickom videoklipe. Počúvaj ich emotívny duet

Richard Müller a Emma Drobná pochovávajú lásku v melancholickom videoklipe. Počúvaj ich emotívny duet
Zdroj: Youtube/@Richard Müller
HUDBA EMMA DROBNÁ HUDBA RICHARD MÜLLER
Uložiť Uložené

Populárni slovenskí interpreti spojili sily v balade o konci lásky.

„Na pohrebe lásky sme iba my dvaja. Žiadne ‚V mene Božom‘, žiadne requiem. Na pohrebe lásky ticho sa dá krájať ľahostajným nožom, čo nás zabije,“ spievajú v duete Richard Müller a Emma Drobná.

Ku skladbe Na pohrebe lásky, ktorá je z Müllerovho najnovšieho albumu Čierna Labuť Biela Vrana, populárny spevák vydal aj melancholický a emotívny videoklip odzrkadľujúci náladu smutnej piesne.

Okrem Müllera a víťazky štvrtej série speváckej súťaže Česko Slovenská SuperStar vo videoklipe účinkoval český herec a skladateľ Ondřej Brzobohatý. Práve on zložil hudbu ku všetkým skladbám na Müllerovej najnovšej nahrávke. Texty napísal Peter Uličný.

Réžie sa zhostil Jan P. Muchow a o kameru sa postaral Alexander Šurkala. „Bola to pocta, že so mnou Richard chcel spolupracovať. Človek sa z toho nesmie rozklepať a myslieť na to, aká legenda to je a aké skladby má,“ povedal Muchow.

Domov
Zdieľať
Diskusia