Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2023, 17:33
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

3. časť The Last of Us sa drasticky odkloní od herného príbehu. Príbeh Billa a Franka bude devastujúci

3. časť The Last of Us sa drasticky odkloní od herného príbehu. Príbeh Billa a Franka bude devastujúci
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY THE LAST OF US SERIÁL
Uložiť Uložené

Recenzenti chvália 3. časť, ktorú uvidíme už v pondelok. Pozri si trailer.

HBO vydalo trailer na 3. časť The Last of Us, v ktorej tvorcovia predstavia Billa a Franka. Tieto postavy boli už v originálnej hre, aj keď v skrátenej a obmedzenej forme. Ich vzťah navyše autori hry vyrozprávali len formou obyčajného listu.

Odporúčané
10 slávnych hollywoodskych režisérov a hercov, ktorí kritizujú marvelovky a nadávajú na ne. Pripojili sa Tarantino aj Cameron 10 slávnych hollywoodskych režisérov a hercov, ktorí kritizujú marvelovky a nadávajú na ne. Pripojili sa Tarantino aj Cameron 24. januára 2023, 10:30

Seriál však má viac priestoru ukázať ich boj o život a presne o tom bude tretia časť, ktorá sa výrazne odkloní od herného príbehu. Už zo záberov nižšie je jasné, že ho nielen rozšíria, ale aj upravia. 

Viacerí recenzenti vyzdvihovali 3. časť ako najlepšiu z celej série. Zrejme pôjde o emocionálny príbeh s nečakaným koncom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia