Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Natalis.
29. decembra 2022, 11:30
Čas čítania 1:45
Sponzorovaný obsah

Športové tipovanie – nový druh zábavy pri sledovaní

ŠPORT HAZARD ŠPORT
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Chceli by ste pozdvihnúť úroveň, s akou sledujete športové prenosy a svojich vyvolencov na futbalovom poli? Vyskúšajte športové uzatváranie stávok s overenými tipmi od Darktipu.

Nech už sledujete televíznu obrazovku v akomkoľvek období, vždy prebieha nejaká športová akcia. Za pravdu nám určite dajú nielen raritní sledovatelia športu, ale aj tí najzdatnejší, ktorí majú „v merku“ prakticky všetko. Ak si však túžite trocha spríjemniť športové posedenie a priradiť mu istý väčší zmysel, odporúčame vyskúšať športové tipovanie.

Online tipovanie pridáva nový rozmer

Regulárne sledovanie športu môže byť pre väčšinu populácie nezaujímavé. Nič tak nezlepší kvalitu sledovania športu, ako práve tipovanie na šport. Pridáva celému zážitku celkom iný rozmer. O to viac, ak sa rozhodnete svoje tipy zdieľať so svojimi priateľmi a známymi. Výhodou modernej doby je, že už nemusíte chodiť fyzicky do pobočky, aby ste uzavreli stávku. Stačí si tiket podať cez internet a využiť tak možnosti online tipovania.

Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a vzniku závislosti. Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov.

Využite tipy od Darktipu

Tipovanie pre začiatočníkov môže byť o niečo komplikovanejšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Na to, aby vaše tipy boli nadpriemerne úspešné, je potrebné vynaložiť množstvo času a dôkladne sledovať šport a oboznamovať sa s jeho participantmi (tímy, jednotlivci, kluby atď.). Existuje skratka, ako tento krok urýchliť, a to so sledovaním kurzov stávkových spoločností alebo využitím tipov na zápasy napríklad od Darktipu.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Športové tipy sú vypočítané špeciálnym algoritmom a štatistickými metódami, ktoré sa samy učia podľa predchádzajúcich skúseností. Okrem iného nájdete na Darktipe aj akadémiu, ako tipovať, alebo aj recenzie jednotlivých stávkových kancelárií a mnoho ďalšieho.

Tipy na futbal podľa ligy

Odteraz sa už nemusíte báť, ak už s uzatváraním stávok online začínate, že by ste si nevedeli tipnúť napríklad na zápasy anglickej Premier League. Darktip vám ponúkne prehľadnú tabuľku pozície jednotlivých tímov ligy, prehľad, kedy sa odohrajú ďalšie zápasy, aj archív výsledkov tých predchádzajúcich, či už súčasnej sezóny, alebo minulých. Rozkliknutie jednotlivých stretnutí vám zobrazí jednotlivé kurzy, kvalitu predpovede daného tipu a prehľad úspešnosti daných tímov.

futbal, trofej
Zdroj: Unsplash/Fauzan Saari

Bonusy za registráciu

Náš tip, na ktorý nepotrebujete mať žiadne špeciálne počty, je využiť registračné bonusy, ktoré ponúkajú stávkové spoločnosti pre online návštevníkov a tipérov. Nie je nezvyklé, že za registráciu dostanete ako bonus prvú stávku bez rizika, ktorá vám garantuje, že ak váš tip nebude úspešný, vrátia vám váš vklad. Druhou častou odmenou býva vkladový bonus pri prvom vklade. Kancelária vám pridá určitú sumu podľa vášho vkladu na účet. Tento bonus je veľmi efektívny hlavne vtedy, ak to s tipovaním myslíte vážne.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

Základom, ako zo športového stretnutia vyťažiť maximum, je baviť sa pri sledovaní, či už šport radi sledujete sami, alebo s priateľmi. Nevyplatí sa len tak bezducho tipovať na základe čísel pravdepodobnosti. Dôležitý je aj tipérsky um, na ktorý je potrebný čas a dôsledné vstrebávanie športového zážitku.

Domov
Zdieľať
Diskusia