Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2022, 18:31
Čas čítania 0:43
Martin Adam Pavlík

Pay per view stream Fight Night Challenge 3 nefunguje. Ľudia sú rozhorčení a chcú vrátiť peniaze

Pay per view stream Fight Night Challenge 3 nefunguje. Ľudia sú rozhorčení a chcú vrátiť peniaze
Zdroj: Instagram/@fightnightchallenge
ŠPORT BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Uvidíme vôbec očakávaný tretí turnaj?

Tretí turnaj organizácie Fight Night Challenge (FNC) je v Zoner Bobyhall v Brne. Očakávané súboje si diváci môžu pozrieť aj online cez pay per view (PPV) prenos na stránke fightnightchallenge.eu. Stream za 10 eur však stále divákom nejde.

Tí sa sťažujú aj v chate na youtubovom streame. Ľudia hromadne píšu, že chcú vrátiť peniaze a že to je vraj na trestné oznámenie, keďže organizátori si za live prenos pýtajú peniaze. Riaditeľ FNC, MMA zápasník Attila Végh na Instagrame ešte niekoľko hodín pred oficiálnym začiatkom turnaja priznal problémy s prenosom, ale informoval, že vraj budú čoskoro vyriešené.

Napriek tomu stále pretrvávajú. Végh fanúšikov odkázal na pomocnú infolinku +421 0221009918. Na tú sme volali, no nikto nám s ničím neporadil. Do telefónu rozprával prednahratý hlas, no hovor sa aj tak prerušil.

Odpoveď sme nedostali ani z mailu [email protected], ktorý má byť na podporu v podobných prípadoch. Kontaktovali sme tiež jedného z organizátorov podujatia, avšak rovnako bez odozvy. Problémy s prenosom boli už v minulosti. Vtedy organizátori tvrdili, že čelili cielenému hackerskému útoku.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE3️⃣ (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia