Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2021, 20:17
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Organizátori Fight Night Challenge tvrdia, že stream zápasu celebrít napadli hackeri

Organizátori Fight Night Challenge tvrdia, že stream zápasu celebrít napadli hackeri
Zdroj: FNC
NEWS FIGHT NIGHT CHALLENGE
Uložiť Uložené

FNC vysvetľuje, prečo včera tisícom ľudí nefungoval pay per view stream. Vraj sa stali obeťou hackerského útoku.

Organizátori podujatia Fight Night Challenge tvrdia, že diváci nemali prístup k živému prenosu z dôvodu hackerského útoku. Za pay per view si fanúšikovia bojových športov zaplatili 10 eur, v komentároch sa však mnohí sťažovali, že počas približne štvorhodinového živého streamu sa im podarilo pripojiť len na chvíľu. Podľa autorov projektu z agentúry Evency to spôsobil organizovaný útok. 

„Pravdepodobne boli spôsobené hackerskými útokmi na servery našej dodávateľskej spoločnosti, ktorá nielen nám, ale napríklad aj poľskej KSW dlhodobo zabezpečuje streamovanie a za 10 rokov existencie takýto výpadok ešte nezažila,“ píšu v oficiálnom vyjadrení. 

Fanúšikom ponúkajú kompenzáciu v podobe možnosti pozrieť si zápasy známych osobností a profesionálnych bojovníkov zo záznamu. Sledovatelia sa v komentároch napriek tomu sťažujú, že pre nich nemá zmysel sledovať zápasy spätne, keď poznajú výsledky. 

FNC plánuje aj ďalšie podujatie v prvej polovici roka 2022. V rámci neho sa pobije Majk Spirit so Separom, ktorých duel bude jedným z ťahákov večera. „Budeme na sebe makať rovnako tvrdo ako naši bojovníci, aby sme si získali a udržali vašu dôveru a priazeň,“ sľubujú organizátori. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fight Night Challenge 🔥 FNC (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia