Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. decembra 2022, 17:20
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

High on Life je populárnejšie než Minecraft. Hráči sa namotali na morbídnu a vtipnú hru s hlasmi Ricka a Mortyho

High on Life je populárnejšie než Minecraft. Hráči sa namotali na morbídnu a vtipnú hru s hlasmi Ricka a Mortyho
Zdroj: Squanch Games
TECH GAME PASS
Uložiť Uložené

Na PC a Xboxe si môžeš zahrať akčnú strieľačku s množstvom humoru.

Sci-fi strieľačka s množstvom skákania a objavovania čarovného sveta, ktorú môžeš prejsť aj za 10 hodín. To je High on Life, najnovší titul od štúdia Squanch Games (Accounting – 2016, Trover Saves the Universe – 2019 a teraz High on Life). Titul je aktuálne na službe Game Pass najobľúbenejšou hrou vôbec. Prekonal dokonca také evergreeny ako Forza Horizon 5 či Minecraft. 

Štúdio v roku 2016 založil Justin Roiland, jeden z tvorcov seriálu Rick a Morty. Jeho hlas môžeš počuť vo všetkých troch hrách, pričom sa podieľal aj na humornej stránke, čo cítiť ako v hrateľnosti, tak v príbehu a dialógoch.   

High On Life má nadpriemerné recenzie. Akčná adventúra vyšla na Xbox a PC. Ak si predplácaš Game Pass, môžeš ju prejsť bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Ak máš rád humor v seriáli Rick and Morty, pravdepodobne si ju obľúbiš. 

Domov
Zdieľať
Diskusia