Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2022, 18:04
Čas čítania 0:48
Martin Adam Pavlík

Brad Pitt: Nakrúcanie Babylonu bolo plné nahoty. Prvý deň bol pre herca šokujúci

Brad Pitt: Nakrúcanie Babylonu bolo plné nahoty. Prvý deň bol pre herca šokujúci
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY BABYLON BRAD PITT HOLLYWOOD HOLLYWOODSKI HERCI SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Pitt na pľaci už zažil všeličo, ale tentoraz vraj neveriacky pozeral, čo sa to vlastne deje.

Herecká hviezda a držiteľ Oscara za snímku Once Upon a Time in Hollywood toho na filmovom pľaci za svoju bohatú kariéru zažil nepochybne mnoho vrátane rôznych divokých či milostných scén. 

V rozhovore pre The Hollywood Reporter však prezradil, že to, čo zažil počas nakrúcania filmu Babylon v réžii Damiena Chazella (La La Land, First Man), ho poriadne prekvapilo až šokovalo. Veľkolepé párty údajne natáčali dva týždne. „V prvý deň som si vravel: Wow, skutočne to robíme? My to skutočne robíme. Bolo tam veľa nahoty... veľa nahoty,“ zopakoval s úsmevom herec. 



„Na tretí deň som si vravel: Oh, veľa nahoty. Po dvoch týždňoch to bolo už len ako ďalší deň v kancelárii,“ smial sa Pitt, ktorý v snímke inšpirovanej skutočnými udalosťami stvárnil Jacka Conrada. Okrem neho si v dráme zasadenej do 20. rokov minulého storočia zahrali Tobey Maguire, Olivia Wilde či Margot Robbie. 

Robbie len prednedávnom prezradila, že počas nakrúcania Babylonu zámerne pobozkala Brada Pitta počas jednej scény, aj keď to nebolo v scenári. Povedala, že proste využila príležitosť. Piatu celovečernú snímku Damiena Chazella uvidíme v slovenských kinách už v januári budúceho roku.




Domov
Zdieľať
Diskusia