Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. decembra 2022, 21:30
Čas čítania 2:37
Dominik Vetrák

Jackie Chan potvrdil Križovatku smrti 4. Aktuálne vylepšujú scenár

Jackie Chan potvrdil Križovatku smrti 4. Aktuálne vylepšujú scenár
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY JACKIE CHAN RUSH HOUR 4
Uložiť Uložené

Štvorka nemusí vzniknúť na 100 %, ale Jackie Chan už komunikuje s režisérom a vyzerá to tak, že sa vráti spoločne s Chrisom Tuckerom.

Magazín Screen Daily informuje o rozhovore Jackieho Chana z filmového festivalu Red Sea International Film Festival (RSIFF) v Saudskej Arábii. Chan povedal, že sa už rozprával s režisérom a aktuálne pracujú na scenári novej Križovatky smrti, pretože s jeho kvalitou zatiaľ nie sú spokojní.

Odporúčané
RECENZIA: Fabelmanovci od veľkolepého Stevena Spielberga RECENZIA: Fabelmanovci od veľkolepého Stevena Spielberga 6. decembra 2022, 17:00

Je to ďalšie potvrdenie toho, že štvorka skutočne vznikne. Je možné, že prípravy spomalil koronavírus, keďže na jar 2019 uverejnili Jackie Chan a Chris Tucker na Instagrame fotku, na ktorej ukazovali štyri prsty (náznak štvrtého dielu). 

Zatiaľ posledná, tretia časť vyšla v roku 2007. Trilógiu režíroval Brett Ratner (X-Men 3), ale v roku 2017 ho obvinili zo sexuálneho obťažovania, takže v Hollywoode skončil. Ak Križovatka smrti 4 skutočne vznikne, v kinách ju neuvidíme skôr ako v roku 2024. Jackie Chan má v súčasnosti 68 rokov a Chris Tucker 51. 

Domov
Zdieľať
Diskusia