Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 9:22
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Spoločnosť Rolex začne s predajom vlastných hodiniek z druhej ruky. Budú overené a s dvojročnou zárukou

Spoločnosť Rolex začne s predajom vlastných hodiniek z druhej ruky. Budú overené a s dvojročnou zárukou
Zdroj: Rolex
MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Jednotlivé modely hodiniek švajčiarskej výroby budú k dispozícii v lokálnych autorizovaných obchodoch.

Vedenie spoločnosti Rolex dnes predstavilo veľkú novinku v podobe spustenia programu Certified Pre-Owned. Ikonický švajčiarsky výrobca začne s predajom vlastných hodiniek z druhej ruky. Všetky hodinky budú overené odborníkmi a s dvojročnou zárukou.

„Pretože sú vyrobené tak, aby vydržali, hodinky Rolex často žijú niekoľko životov. Spoločnosť Rolex ponúka možnosť zakúpiť si predtým nosené hodinky, ktoré sú certifikované ako pravé, a na ktoré značka poskytuje záruku,“ stojí vo vyhlásení značky zo Ženevy. 

Hodinky Rolex Oyster Perpetual Datejust.
Hodinky Rolex Oyster Perpetual Datejust. Zdroj: Rolex

Program sa začína tento mesiac v šiestich butikoch Bucherer vo Švajčiarsku, Rakúsku, Nemecku, Francúzsku, Dánsku a vo Veľkej Británii a do jari 2023 sa rozšíri aj na ďalších oficiálnych predajcov značky Rolex v rámci sveta. 

Ide o významný krok smerom k zákazníkom, keďže spoločnosť Rolex do veľkej miery ignorovala popularitu svojich hodiniek na sekundárnych trhoch. Čas ukáže, ako dokáže ponuka, schválená priamo výrobcom, držať krok s dopytom verejnosti. K dispozícii budú výhradne použité modely, ktoré sú v čase ďalšieho predaja staré najmenej tri roky. 

Rolex nie je prvou značkou, ktorá pristupuje k predaju použitých modelov. Originalita a výkonnosť produktu môžu byť pre zákazníkov, ktorí rozmýšľajú nad kúpou hodiniek z druhej ruky, dôležitým faktorom pri rozhodovaní pre program Certified Pre-Owned. 

Anketa:
Kúpil/-a by si si hodinky Rolex z druhej ruky?
Áno, za výhodnú cenu. 
Nie, radšej investujem iným spôsobom. 
Áno, za výhodnú cenu. 
95 %
Nie, radšej investujem iným spôsobom. 
5 %
Odporúčané
Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci  Pozri si najikonickejšie momenty Alessandra Micheleho pre módny dom Gucci 25. novembra 2022, 11:30
Domov
Zdieľať
Diskusia