Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
27. novembra 2022, 15:43
Čas čítania 0:43
Tomáš Šusták

Najslávnejší youtuber prezradil, komu dá svoj 113-miliónový kanál, ak zomrie. Chce šokovať poslednou morbídnou výzvou

NEWS SPRÁVY ZO SVETA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Mr. Beast je najodberanejším youtuberom. Na svojom kanáli má neuveriteľných 113 miliónov odberateľov.

Momentálne najslávnejší youtuber sveta Jimmy Donaldson alias Mr. Beast v podcaste Flagrant opísal, ako otestoval svoju priateľku predtým, než začali tvoriť pár. Ako sám uviedol, so ženami zvyčajne nevychádza veľmi dobre, a tak sa musel vopred uistiť, či ich vzťah môže fungovať, informuje Unilad

Test, ktorým musela jeho priateľka prejsť, spočíval v otázkach na rôzne témy. Zahŕňali napríklad to, aké má hobby, či sa rada vzdeláva, ale aj to, aký obsah ju zaujíma. „Ak stretnem dievča, ktoré je naozaj krásne a má 10 určitých vlastností, budeme najlepšími priateľmi,“ uviedol youtuber, pričom dodal, že jeho priateľka spĺňa všetky.

Po smrti čaká divákov posledná výzva23-ročný tvorca v podcaste prezradil, čo spraví so svojím kanálom v prípade, ak sa mu niečo stane a nebodaj predčasne zomrie. Vysvetlil, že v prípade smrti by všetci jeho priatelia museli spraviť jednu veľmi špecifickú vec. 

„V momente keď zomriem, Carl, Chandler, Chris a možno Nolan, pri ňom som sa ešte nerozhodol, budú musieť priložiť ruku k môjmu náhrobnému kameňu a ten, kto ju dá dole posledný, dostane celý môj kanál,“ opísal Mr. Beast spôsob, akým sa rozhodne o novom vlastníkovi. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FLAGRANT (@officialflagrant)

Domov
Zdieľať
Diskusia