Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. novembra 2022, 20:27
Čas čítania 0:59
Peter Vnuk

Honor prináša skladací telefón Magic Vs. Má 120 Hz displej, 512 GB úložisko a nabije sa za 45 minút

Honor prináša skladací telefón Magic Vs. Má 120 Hz displej, 512 GB úložisko a nabije sa za 45 minút
Zdroj: Honor
TECH HONOR MOBILY MODERNÉ TECHNOLÓGIE SMARTFÓNY TECHNOLOGICKÉ NOVINKY
Uložiť Uložené

Do rodiny skladacích telefónov pribudol nový člen

Honor chce okrem špecifickej konštrukcie osloviť zákazníka najmä novým dizajnom pántu, ktorý je ľahký, bez závitov a jednodielny, vďaka čomu zásadne znížili počet dielov, z ktorých pozostáva, a zvýšili jeho odolnosť. Pánt má vydržať 400-tisíc ohybov, čo urobíš asi za desať rokov, ak telefón otvoríš viac ako 100 ráz denne.

Nový Honor Magic Vs má prekonať konkurenciu aj displejom. Ten má zatvorený uhlopriečku 6,45", pomer strán 21 : 9 a pomer obrazovky k telu 90 percent. Po otvorení je uhlopriečka 7,9" a displeje majú rozdielnu obnovovaciu frekvenciu. Vnútorný má 90 Hz a vonkajší 120 Hz, čo zabezpečí plynulý pohyb obrazu pri sledovaní filmov, v aplikáciách aj pri hraní hier.

magic vs, honor
Zdroj: Honor

Novinka má trojitý systém fotoaparátov. Hlavný foťák má rozlíšenie 54 Mpix a snímač od Sony typu IMX800. Ultraširokouhlý objektív má rozlíšenie 50 Mpix a napokon makrofotoaparát na fotenie zblízka má 8 Mpix a 3-násobný optický zoom. Vo výbave  fotoaparátu pritom nechýba ani umelá inteligencia.

Odporúčané
Ochráň svoj smartfón sklom, ktoré môžeš aplikovať až 200-krát. Takto ho nalepíš bezchybne (NÁVOD) Ochráň svoj smartfón sklom, ktoré môžeš aplikovať až 200-krát. Takto ho nalepíš bezchybne (NÁVOD) 12. apríla 2024, 15:58

O pohon telefónu sa stará špičkový Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. No niet divu, keďže Magic Vs má byť pre Honor nová vlajková loď. Pamäť má mať kapacitu 8 GB a úložisko 256 GB a k dispozícii bude aj variant 12 GB/512 GB.

honor, magic vs
Zdroj: Honor

Batéria má kapacitu 5 000 mAh a smartfón má na jedno nabitie vydržať približne jeden deň. Nabíjanie má pritom trvať asi trištvrte hodiny vďaka 66-wattovej nabíjačke.

Novinka v azúrovej, oranžovej a čiernej farbe má prísť na čínsky trh už 23. novembra s cenou 7 499 čínskych jüanov, čo je asi tisíc eur.

Domov
Zdieľať
Diskusia