Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2022 o 6:51
Čas čítania 0:30
Dominik Vetrák

Vince Vaughn chce nakrútiť komédiu Vybíjaná 2. Čaká už len na Bena Stillera

Vince Vaughn chce nakrútiť komédiu Vybíjaná 2. Čaká už len na Bena Stillera
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY VYBÍJANÁ 2
Uložiť Uložené

Vznikne film Vybíjaná 2? Je to celkom možné.

Herec Vince Vaughn má vynikajúci nápad na film Vybíjaná 2. Aspoň to tvrdí ďalší herec Justin Long, ktorý sa s Vinceom nedávno rozprával. Long to prezradil v rozhovore pre Comicbook a zároveň dodal, že by pokračovanie legendárnej komédie veľmi rád nakrútil. 

Odporúčané
Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet Kino v novembri: Návrat Black Panthera, hrôzostrašná vyvražďovačka v kuchyni či kanibal Timotheé Chalamet 2. novembra 2022 o 10:30

Vaughn podľa neho potrebuje zvolenie Bena Stillera, keďže mal v jednotke hlavnú rolu po boku Vincea Vaughna. Justin Long si však myslí, že Stiller je, čo sa týka pokračovania tejto legendárnej komédie, skeptický. Stiller pred niekoľkými rokmi nakrútil pokračovanie ďalšej svojej legendárnej komédie – Zoolander, ktoré sa vôbec nepodarilo.

Navyše, v súčasnosti sa viac venuje písaniu scenárov a réžii. V týchto dňoch napríklad aktívne pracuje na nakrúcaní 2. série seriálu Severance pre streamovaciu službu Apple TV+. Ak by Vybíjaná 2 skutočne vznikla, bol by to malý zázrak. 

Vybíjaná
Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia