Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2013, 19:58
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Najnovší operačný systém Android 4.4 ponesie meno KitKat

TECH GOOGLE
Uložiť Uložené

S pomenovávaním svojich operačných systémov Android podľa rôznych sladkých dobrôt neprestáva Google ani po kúskoch ako Jelly Bean alebo Donut

Najnovší operačný systém Android 4.4 ponesie meno KitKat

S pomenovávaním svojich operačných systémov Android podľa rôznych sladkých dobrôt neprestáva Google ani po kúskoch ako Jelly Bean alebo Donut a na svetlo sveta sa tak včera dostala nová verzia 4.4 s menom podľa známej čokoládovej tyčinky od Nestlé, KitKat. Ten tak odtlačil pôvodné rumors o verzii Android 5.0 Key Lime Pie, no väčšina z ľudí si aj tak stále myslí že ide len o neskorý aprílový žart.

Obidve strany však zatiaľ vystupujú ohľadom tejto verzie úplne seriózne a nový KitKat tak už oficiálne pribudol aj na stránku android.com spolu s KitKat postavičkou panáčika Android, ktorá sa dostala medzi ostatné sochy pred centrálou Googlu. Dátum, kedy sa nová aktualizácia dostane von však ešte nie je známy.

Najnovší operačný systém Android 4.4 ponesie meno KitKat

Aby toho nebolo málo, o tejto spolupráci sa nesú reči, že si za ňu ani jedna zo strán nevypýtala žiadne finančné prostriedky a Nestlé poskytlo len svoje produkty celému vývojovému tímu.


Najnovší operačný systém Android 4.4 ponesie meno KitKat

Domov
Zdieľať
Diskusia