Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2013, 17:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

GTA V má vonku launch trailer!

TECH GTA V
Uložiť Uložené

Rockstar vydáva pre svoje veľdielo Grand Theft Auto V launch trailer, teda je isté, že tu máme posledné a zároveň skvelé zábery z hry. Kto kupuje?

GTA V má vonku launch trailer!

Prichádza vám na um hra, ktorá by prekonala v najbližších rokoch GTA V? Samozrejme, nerátame žiadne hry od Rockstaru, aj keď taký Max Payne 4 by bol určite veľký konkurent. O novom GTA sme vám povedali prakticky všetko. Dostali ste od nás dva veľmi obšírne preview na singleplayer a multiplayer, vedeli ste o každom novom screene či traileri, dokonca aj o húlení trávy v hre alebo pokutách za parkovanie. Od dnešného dňa je to už len 19 dní, ktoré nás delia od hernej revolúcie storočia. Tiež sme len ľudia a v dobe releasu budeme asi pár týždňov nedostupní, ale ak by bol záujem, môžeme vám priniesť aj recenziu. Dovtedy ale vychutnávajte atmosféru posledných dní a skvelého launch traileru!

GTA V má vonku launch trailer!

GTA V má vonku launch trailer!
Domov
Zdieľať
Diskusia