Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. septembra 2022, 18:11
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Margot Robbie šnupe kokaín a užíva si zlatú éru Hollywoodu. Režisér snímok La La Land a First Man ohuruje trailerom filmu Babylon

Margot Robbie šnupe kokaín a užíva si zlatú éru Hollywoodu. Režisér snímok La La Land a First Man ohuruje trailerom filmu Babylon
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY BABYLON
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na očakávanú snímku Babylon, ktorá príde do kín na prelome roka. Zahrali si v nej Margot Robbie, Brad Pitt či Tobey Maguire.

Štúdio Universal Pictures odhalilo debutové zábery z očakávaného filmu Babylon od režiséra Damiena Chazella (First Man, Whiplash, La La Land). Jeho najnovší počin zobrazí zlatú éru Hollywoodu, konkrétne 20. roky minulého storočia.

Odporúčané
Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? Rings of Power: Prečo prišli Gandalf a Saruman do Stredozeme až v 3. veku a čo sa stalo po skončení Pána prsteňov? 13. septembra 2022, 14:30

Ako môžeš vidieť v traileri, snímka zachytí nakrúcanie filmov tej doby a posvieti si aj na okázalý život hollywoodskych hviezd a producentov, ktorým alkohol, párty, nahé telá a šialené akty počas drogových úletov neboli cudzie. Babylon nás nechá nahliadnuť do fiktívneho zákulisia Hollywoodu a podľa všetkého to rozhodne nebude nič nudné. 

Hlavné roly stvárnili Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire či Olivia Wilde. Tešiť sa však môžeš aj na hercov ako Jean Smart, Katherine Waterston, Samara Weaving, Spike Jonze, Lukas Haas, Eric Roberts či Li Jun Li. Režíroval už spomínaný Damien Chazelle, ktorý si napísal aj scenár. Babylon sa do vybraných kín dostane 25. decembra a následne sa celosvetovej premiéry dočká 6. januára. Babylon je údajne dlhší ako 3 hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia