Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2022, 7:26
Čas čítania 1:10
Tímea Krauszová

Britney Spears a Elton John vydali duet. Tiež som bol zlomený, chcel som jej pomôcť, vraví Elton o spolupráci

HUDBA BRITNEY SPEARS ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Britney nevydala novú hudbu od roku 2016.

Britney Spears naspievala novú pieseň po prvýkrát od roku 2016. Po náročných 13 rokoch, keď žila v opatrovníctve svojho otca, ktorý kontroloval aj jej majetok či rozhodnutia o antikoncepcii, liekoch a iných súkromných zdravotných otázkach, získala speváčka a kedysi popová princezná späť svoju slobodu v septembri 2021.

Krátko nato na Instagrame tvrdila, že sa k hudbe nevráti, pretože sa toho priemyslu bojí. Napokon však súhlasila so spoluprácou s Eltonom Johnom a prvýkrát po 6 rokoch pauzy vydala niečo nové.

Letný mashup

Novinka s názvom Hold Me Closer spája tri eltonovské klasiky – Tiny Dancer, The One a Don't Go Breaking My Heart – do jednej piesne s nádychom letnej klubovej piesne. Po celý čas spievajú Spears a John v jednom hlase, nevytvárajú harmónie ani nemajú samostatné silné sóla, preto je ťažké zhodnotiť, či a ako sa zmenil hlas popovej divy. Nechýba však jej typické „baby“.

Zvukovo pieseň pripomína dnes už svetový hit Cold Heart, ktorý s Johnom naspievala Dua Lipa. Minulý rok sa pieseň stala na istý čas aj globálnou jednotkou. Mladšie generácie tak spoznávajú hudobnú legendu a mladší umelci sa môžu spoľahnúť na väčší dosah v rádiách, ale aj na streamovacích platformách.

Odporúčané
Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu Britney Spears rozpovie svoj príbeh: v knihe píše o tehotenstve s Timberlakom aj o tom, prečo si v roku 2007 oholila hlavu 21. októbra 2023, 11:00

K spolupráci Spears oslovil priamo Elton John a ona súhlasila (John je jej obľúbeným hudobníkom). „Spievala fantasticky,“ komentoval John po nahrávaní. Podľa Guardianu bol so spoluprácou spokojný a povedal, že Spears je profesionálka a spieva dobre.

Navyše sám vie, aké to je byť na dne. „Britney bola zlomená. Ja som bol tiež zlomený, keď som skončil s alkoholom. Bol som na hroznom mieste. Prešiel som si tými pocitmi a bolo to strašné. Našťastie som triezvy už 32 rokov a cítim sa najšťastnejšie.“ Aj preto sa rozhoduje pomáhať mladým umelcom a označuje sa za „strýka Eltona“.

Klikni sem a prečítaj si príbeh opatrovníctva Britney Spears.

Domov
Zdieľať
Diskusia