Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2022, 21:43
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Zomrela hlavná ženská hviezda z Pomády. Olivia Newton-John v 73 rokoch prehrala boj s rakovinou

Zomrela hlavná ženská hviezda z Pomády. Olivia Newton-John v 73 rokoch prehrala boj s rakovinou
Zdroj: Paramount Pictures
NEWS OLIVIA NEWTON-JOHN SPRÁVY ZO SVETA ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ ÚMRTIA ZNÁMYCH OSOBNOSTÍ - HEREČKY
Uložiť Uložené

O úmrtí herečky informovala jej rodina.

Herečka a speváčka Olivia Newton-John podľahla v 73 rokoch rakovine prsníka. Podľa vyjadrenia rodiny zomrela v pokoji obklopená blízkymi. Prvýkrát s rakovinou prsníka bojovala v roku 1992. Ochorenie sa jej však vrátilo v roku 2013 a následne o štyri roky nato.

„Olivia bola symbolom triumfov a nádeje už viac ako 30 rokov a delila sa o svoju cestu s rakovinou prsníka,“ napísal na sociálnej sieti herečkin manžel John Easterling. Odkaz Olivie Newton-John bude podľa jeho slov pokračovať prostredníctvom nadačného fondu, ktorý je zameraný na výskum rakoviny.

Olivia Newton-John si za svoju kariéru zahrala v množstve filmov, no jej najvýraznejšou rolou bola postava mladej stredoškoláčky Sandy z hitu Pomáda. Za postavu v slávnom muzikáli bola v roku 1979 nominovaná na Zlatý glóbus. Ako speváčka sa stala štyrikrát držiteľkou ocenenia Grammy.

Domov
Zdieľať
Diskusia