Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2022, 18:30
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik

Prespali sme v opustenom kaštieli a zažili pravú východniarsku párty na Šírave. Neverili sme vlastným očiam (Refresher Leto)

VIDEO REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Čo všetko sme zažili na Šírave? Sleduj prvý vlog z Refresher Leta 2022!

Tohtoročná séria Refresher Leto je opäť najmä o dobrej zábave, zaujímavých slovenských miestach a skvelých ľuďoch. Pochopiteľne sme ju preto odštartovali na východe Slovenska.

Za 3 dni sme precestovali cez 800 kilometrov z Bratislavy až takmer po ukrajinskú hranicu. Počas našej cesty sme prespali v domčeku v korunách stromov, navštívili slovenské Bali či lúku plnú sysľov na Muránskej planine, okúpali sa vo vodopádoch a prespali v opustenom kaštieli.

Moderátorská dvojica Mišo a Viky tiež odpálili prvú párty leta na Moteli Kamenec pri vodnej nádrži Zempínska Šírava, kde dostali uvítanie ohňostrojom, vyspovedali DJa EKG, vyskúšali si kolotoče a spoznali množstvo úžasných ľudí. Čo všetko zažili sa už dozvieš v prvom vlogu Refresher Leta! Návšteva východu opäť stála za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia