Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2022, 16:45
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

God of War: Ragnarök vyjde 9. novembra pre PS4 a PS5. Nový filmový trailer ťa ohúri

God of War: Ragnarök vyjde 9. novembra pre PS4 a PS5. Nový filmový trailer ťa ohúri
Zdroj: Playstation
TECH GOD OF WAR: RAGNARÖK
Uložiť Uložené

Tvorcovia hry God of War: Ragnarök ukázali dátum vydania, zberateľské edície a CGI trailer.

Tvorcovia z vývojárskeho štúdia Sony Santa Monica (SSM) spoločne s Playstation odhalili dátum vydania azda najočakávanejšej hry tohto roka – God of War Ragnarök. Ide o pokračovanie God of War z roku 2018, v ktorom tvorcovia uzatvoria príbeh v nórskej mytológii.

Odporúčané
TOP 10 hier, ktoré sme hrali v roku 2022 TOP 10 hier, ktoré sme hrali v roku 2022 29. júna 2022, 12:30

Výtvarný režisér hry Raf Grasseti vo videu nižšie potvrdil, že tentoraz v hre navštívime všetky dimenzie vrátane Asgardu. Nepochybne sa tak dočkáme oveľa väčšej hry ako v prípade tej z roku 2018, keďže sme v nej nemohli navštíviť všetky „ríše“. 

Playstation odhalilo dátum vydania na konci CGI – filmového traileru, ktorý nereprezentuje výslednú grafickú kvalitu. Ak si zvedavý, ako bude vyzerať samotná hrateľnosť, pozri si predošlý trailer. Hlavným záporákom novej hry bude zrejme Thor, Odin a ďalší bohovia zo severskej mytológie. 

Hráčov poteší, že nový God of War vyjde už 9. novembra 2022, a to s českými titulkami exkluzívne na konzoly PS4 a PS5. Ak si budeš chcieť hru užiť naplno v najlepšej možnej kvalite, budeš ju musieť hrať na PS5. 

Domov
Zdieľať
Diskusia