Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. septembra 2021, 23:22
Čas čítania 5:05
Dominik Vetrák

Kratos vs. Thor v God of War 2 a Spider-Man proti Venomovi s Milesom Moralesom. Sleduj odhalenie budúcnosti hier na PS5

Kratos vs. Thor v God of War 2 a Spider-Man proti Venomovi s Milesom Moralesom. Sleduj odhalenie budúcnosti hier na PS5
Zdroj: Playstation
TECH PS5
Uložiť Uložené

Playstation ukázala svoje hry a exkluzivity a opäť raz dokázala, že je kráľom v priemysle.

Spoločnosť Playstation tento rok opäť vynechala technologickú konferenciu E3 a veľmi sa neukázala ani na Gamescome. Okrem menších online prezentácií State of Play, kde ukázali niekoľko nových trailerov k očakávaným hrám a predstavili menšie nezávislé hry, sa vlastne vôbec neunúvali informovať o svojich najväčších peckách.

Klasickú konferenciu mali presne pred rokom v septembri, a tak bolo každému jasné, že keď sa o slovo prihlásia najbližšie, budú to zasa ukážky úžasných hier.

Odporúčané
10 najlepších hier z Gamescomu, ktoré ťa posadia na zadok. Zahráme si temnú marvelovku, Age of Empires 4, Saints Row a omnoho viac 10 najlepších hier z Gamescomu, ktoré ťa posadia na zadok. Zahráme si temnú marvelovku, Age of Empires 4, Saints Row a omnoho viac 26. augusta 2021, 11:00

Star Wars: Knights of the Old Republic remake

Keď hráč na začiatku videa vidí logo Sony Interactive Entertainment, malo by mu byť jasné, že sa budú diať veľké veci. Štúdio Aspyr ohlásilo prerábku legendárnej hry Star Wars: Knights of the Old Republic. Hra vyjde najskôr na PS5 a neskôr aj na iné platformy. Viac informácií zatiaľ nemáme. S týmto odhalením mohli počkať, neukázali totiž žiadne zábery priamo z hrania.  

Project Eve

Ukázali aj zaujímavo vyzerajúce japonské fantasy s postapokalyptickými prvkami akčnej adventúry a RPG. Zasadenie príbehu nevyzeralo nijako úžasne, ale hrateľnosť s ničením nepriateľov a monštier vyzerala nesmierne lákavo. Pôjde o rýchlu, krvavú záležitosť so skvelým soundtrackom. 

Tiny Tina's Wonderlands

Ide o spin-off k sérii Borderlands. Očakávať môžeš šialený príbeh s bláznivými postavami, prehnanou akciou a originálnym dizajnom nepriateľov. Samozrejmosťou je už ikonický grafický kabát známy jedine k sérii Borderlands. Ak teda túto sériu obľubuješ, pozri si trailer. Hra vychádza 25. marca 2022. 

Forspoken

Spoločnosť Square Enix nás minulý rok pri predstavení PS5 skutočne prekvapila. Najprv v júni odhalila Project Athia, z ktorého sa vyvinul Forspoken, no a v septembri zase odhalila Final Fantasy XVI. Na nové FF si však počkáme ešte o čosi dlhšie. Tento rok ho uvidíme buď na Tokyo Game Show, alebo na The Game Awards, keďže tvorcovia nemali šancu dotiahnuť ho do takej fázy, aby ho prezentovali už vo štvrtok. 

Odporúčané
PlayStation nás posadilo na zadok s trailermi nových hier. Metro 2033 vo virtuálnej realite a graficky božský Death Stranding 2 PlayStation nás posadilo na zadok s trailermi nových hier. Metro 2033 vo virtuálnej realite a graficky božský Death Stranding 2 1. februára 2024, 10:00

Konečne sme však videli plnohodnotné zábery z hrania akčnej adventúry Forspoken, ktorá vyčnieva hlavne vďaka svojej ženskej afroamerickej protagonistke a jedinečnému štýlu pohybu postavy. Podobne ako Selene v Returnal, aj postava Frey sa bude vo Forspoken pohybovať ladne, plynulo a najmä rýchlo. 

Žánrovo ide o fantasy. Frey sa do magického, no nebezpečného sveta Athie dostane zo Zeme. Rýchlo sa musí naučiť, ako v ňom prežiť a ubrániť sa rôznym zvieratám, ale i nadprirodzeným bytostiam či drakom. Exkluzívna hra na PS5 vychádza už na jar 2022.

Guardians of the Galaxy

Spracovanie postáv Star-Lorda nás zatiaľ neočarilo, ale zvyšok hry vyzerá lákavo. Marvelovské Star Wars s vtipnými postavami vo farebnom vesmíre a s blockbusterovou akciou naplnia želania mnohých komiksových fanúšikov. Na vlastnej koži sa o tom presvedčíme 26. októbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia