Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2022, 6:55
Čas čítania 0:42
Tímea Krauszová

V Košiciach neznámy gang oblieva dvere a chodby spáleným motorovým olejom, môže ísť o súperenie v sexbiznise

NEWS KOŠICE SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Neznámy páchateľ poškodil už desiatky bytoviek.

Obyvatelia niekoľkých bytoviek v Košiciach sú už dlhší čas terčom útokov „olejového fantóma“. Niekto rozlieva spálený, zrejme motorový olej po stenách a dverách, jednej žene vylomil aj kľučku. O prípade informovala televízia Markíza, podľa jej informácií môže byť za útokmi konkurenčný súboj v sexbiznise.

Chcú vystrašiť konkurenciu

Niektoré košické bytovky boli poškodené aj opakovane, konkrétne šlo o viac ako tridsať vchodov od februára tohto roka. Olejový gang či fantóm, ako ho už médiá prezývajú, spáleným olejom oblieva dvere, steny, schody aj chodby. Niektorí obyvatelia si myslia, že je za tým nevraživosť v rámci podnikania.

Jedna z poškodených majiteliek svoj byt prenajala masérke. Neskôr sa od susedov dozvedela, že mala rôzne návštevy a že ponúka aj tantrické či nuru masáže.

Majiteľka bytu si myslí, že konkurenti z nejakého klubu si masérky či prostitútky, ktoré pracujú z domu, cielene vyhľadávajú. Útokmi sa ich údajne snažia z bytov vyhnať. Podľa informácií košického Korzára sa do sexbiznisu zapojilo viacero cudziniek a takto sa snažia ďalším preberať klientov.

Košická polícia nepotvrdila, či pracujú aj s verziou, ktorá súvisí s prostitúciou. Po páchateľovi stále pátrajú.

Domov
Zdieľať
Diskusia