Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júna 2022, 12:09
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Prichádza hra leta? V Stray budeš hrať za mačku v cyberpunkovom svete plnom robotov

Prichádza hra leta? V Stray budeš hrať za mačku v cyberpunkovom svete plnom robotov
Zdroj: Annapurna Interactive/BlueTwelve Studio
TECH STRAY
Uložiť Uložené

Hra Stray vyjde už v júli a predplatitelia PS Plus Extra ju budú mať zadarmo. Nový trailer odhaľuje zábavnú hrateľnosť.

Stray je dystopicko-cyberpunková hra, v ktorej budeme hrať za mačku. Tá sa pohybuje v svete plnom robotov, v ktorom neexistujú žiadni ľudia. V koži, respektíve v srsti mačky budeme skúmať okolie a zisťovať, čo sa stalo s ľuďmi.

Hra nebude len o skákaní medzi budovami a riešení logických hádaniek. Súčasťou hrateľnosti bude aj unikanie pred nepriateľmi. Ide o akési temné potvory, ktoré sú síce malé, no vo väčších počtoch dokážu mačke ublížiť. 

Odporúčané
Remake hry Resident Evil 4 vyjde v roku 2023 exkluzívne pre PS5 a PS VR2. Playstation nám ukázalo, prečo sa oplatí kúpiť PS5 Remake hry Resident Evil 4 vyjde v roku 2023 exkluzívne pre PS5 a PS VR2. Playstation nám ukázalo, prečo sa oplatí kúpiť PS5 3. júna 2022, 6:53

Jej animácie a pohyb vyzerajú úžasne a autenticky. Tvorcovia prezradili, že nejde o motion capture technológiu, keď by snímali pohyby skutočnej mačky. Všetky animácie vytvorili ručne po analýze pohybov mačiek z videí. Vývojári nezabudli ani na to, že mačky vedia byť zákerné a prešibané a implementovali to aj do hry. 

Hra Stray vyzerá veľmi zábavne a originálne. Na PC, PS4 a PS5 vyjde už 19. júla. Predplatiteľa PS Plus Extra a Premium si ju budú môcť stiahnuť zadarmo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia