Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
17. mája 2022, 7:59
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Najsledovanejšej Slovenke Lucii Javorčekovej Instagram zmazal účet s 2,2 milióna sledovateľov

OSOBNOSTI INFLUENCERI INSTAGRAM LUCIA JAVORČEKOVÁ OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Fanúšikom odkázala, že na novom profile chce mať len ľudí s dobrým srdcom a čistými úmyslami.

Najsledovanejšia Slovenka Lucia Javorčeková prišla o svoj profil na Instagrame, na ktorom mala viac ako 2,2 milióna sledovateľov. Účet jej podľa všetkého vymazala samotná sociálna sieť pre niekoľkonásobné porušenie pravidiel komunity v súvislosti s obnaženými fotkami.

V minulosti jej Instagram opakovane vymazal viaceré príspevky či príbehy, v ktorých odhaľovala svoje telo. Známa slovenská modelka, ktorá dlho pôsobila v Taliansku, na to sama verejne poukazovala, pričom tvrdila, že to bolo neopodstatnené.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Lachkovic Javorčeková (@beautyofanakedsoul)

Tentoraz jej však Instagram zablokoval celý profil, ktorý si budovala niekoľko rokov, a vyzerá to tak, že ho už v budúcnosti ani neobnoví. Lucia si preto založila úplne nový profil pod názvom @beautyofanakedsoul, kde privítala svojich fanúšikov a odkázala, že tam chce mať len ľudí s dobrým srdcom a čistými úmyslami.

„Nová kapitola. Čas zasiať semienka učenia pre mňa a vás. Pretože som oveľa viac ako len moje telo, krásna tvár či počet sledovateľov. Nevadí mi byť zraniteľná a ukázať svoje vrstvy. Chcem na svoj nový profil pozvať len ľudí s dobrým srdcom a čistými úmyslami. Vitajte tu,“ uviedla influencerka.

Javorčeková bola aj historicky prvou slovenskou osobnosťou, ktorá presiahla hranicu milión sledovateľov. Po zablokovaní jej účtu sa najsledovanejšou Slovenkou stala známa modelka Veronika Rajek so svojimi 1,3 milióna sledovateľov, ktorá aktuálne pôsobí v USA.

Odporúčané
Veronika sa kamaráti s Danom Bilzerianom a Hamilton ju osobne pozval na F1. Na Instagrame čoskoro prekoná milión (Rozhovor) Veronika sa kamaráti s Danom Bilzerianom a Hamilton ju osobne pozval na F1. Na Instagrame čoskoro prekoná milión (Rozhovor) 29. augusta 2021, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia