Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 9:44
Čas čítania 0:55
Daniel Mikolášik

VIDEO: Logan Paul zbil na festivale známeho youtubera. Anwar Jibawi po facke spadol na zem

OSOBNOSTI LOGAN PAUL
Uložiť Uložené

Youtuber tvrdí, že ho Logan „zaskočil nepripraveného“.

Americký youtuber a amatérsky boxer Logan Paul dal facku svojmu youtubovému kolegovi a komikovi Anwarovi Jibawimu na hudobnom festivale. Video z festivalu, ktoré úder zaznamenáva, zverejnil samotný Jibawi na svojom oficiálnom profile na Twitteri. Príspevok okomentoval slovami „zaskočil ma nepripraveného“.

Na zázname je vidieť, ako medzi youtubermi uprostred davu na preplnenom podujatí prebehla výmena názorov. Počas nej si Jibawi začal vyzliekať bundu a krčiť plecami na znak toho, že je pripravený riešiť konflikt nielen verbálne, ale aj fyzicky.

Na prvý pohľad s chladnou hlavou reagujúci Paul si v jednom momente zastrčí cigaretu za ucho, aby mal voľné ruky, a Jibawimu vylepí facku na tvár, po ktorej youtuber s viac ako 10 miliónmi sledovateľov na Instagrame padne na zem. Zjavne omámený Jibawi sa vzápätí rýchlo postaví a do kamery kričí: „Čo? Čo?!“

Video už má na Twitteri viac ako 230-tisíc pozretí, no mnohí z Jibawiho fanúšikov naňho reagujú skepticky a domnievajú sa, že išlo o zinscenovanú scénku. Paul na konflikt s Jibawim, ktorý sa aktuálne rieši na sociálnych sieťach, doposiaľ nijako nereagoval.

Odporúčané
Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe Otec ho v detstve mučil a do jeho vily nabehla FBI. 5 zaujímavostí o Jakeovi Paulovi, ktoré sa dozvieš v novinke na Netflixe 1. augusta 2023, 19:30

Logan Paul je okrem svojich videí na Youtube známy aj pre amatérsku boxerskú kariéru. Naposledy zápasil v júni 2021 proti Floydovi Mayweatherovi. Nedávno si však užil svoju debutovú šou na Wrestlemanii, kde sa s najdrahšou pokémonovou kartou na svete postavil proti Reyovi Mysteriovi a jeho synovi Dominikovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia