Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2022, 17:12
Čas čítania 0:35
Richard Balog

Rytieri okrúhleho stola zo skla a zlata ako ústredný motív hodiniek za 300-tisíc eur

Rytieri okrúhleho stola zo skla a zlata ako ústredný motív hodiniek za 300-tisíc eur
Zdroj: Roger Dubuis
MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Švajčiarsky výrobca Roger Dubuis predstavil limitovanú novinku, s ktorou sa majstri hodinári vyhrali do najmenších detailov.

Švajčiarsky výrobca hodiniek Roger Dubuis nie je známy ako napríklad značky Rolex alebo Patek Philippe, no prináša novinku, ktorá vyráža dych. Ústredným motívom limitovaného modelu s názvom Knight of the Round Table sú rytieri okrúhleho stola z britskej legendy o kráľovi Artušovi.

Majstri hodinári vyrobili rytierov z čierneho muránskeho skla a 18-karátového ružového zlata. S ich vzhľadom sa vyhrali do najmenších detailov. Priemer puzdra zo zlata je 45 milimetrov. Ručne vyrobené hodinky sú poháňané 4 Hz automatickým kalibrom Monobalancier RD821. Viac informácií o tomto umeleckom diele nájdeš na webovej stránke značky so sídlom v Ženeve. 

K dispozícii je len dvadsaťosem kusov s cenou 300-tisíc eur. Spoločnosť Roger Dubuis stavila na tento motív už v minulosti, avšak tohtoročným vyhotovením hodinári prekonali všetky predchádzajúce varianty. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Roger Dubuis (@roger_dubuis)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Roger Dubuis (@roger_dubuis)

Odporúčané
Najlepšie online sekáče s luxusnou módou a limitovanými modelmi tenisiek Najlepšie online sekáče s luxusnou módou a limitovanými modelmi tenisiek 6. februára 2022, 15:30
Domov
Zdieľať
Diskusia