Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2022, 15:30
Čas čítania 3:18
Richard Balog

Najlepšie online sekáče s luxusnou módou a limitovanými modelmi tenisiek

Najlepšie online sekáče s luxusnou módou a limitovanými modelmi tenisiek
Zdroj: Vestiaire Collective
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Možnosť doplnenia šatníka o kabelky s logom Hermès či Chanel alebo archívne modely oblečenia z dielní módnych domov nebola nikdy dostupnejšia.

Luxusná móda je snom mnohých, no najmä z finančného hľadiska ide vo väčšine prípadov o veľmi nevýhodnú kúpu. Nákup z druhej ruky je nielen cenovo dostupnejší (s výnimkou zberateľských kabeliek a hodiniek), ale zároveň trvalo udržateľnejší, vďaka čomu ušetríš prírodu od zbytočného odpadu. 

Nižšie nájdeš najlepšie online sekáče s bohatou ponukou kabeliek, oblečenia a doplnkov z dielní módnych domov, ale aj s limitovanými modelmi tenisiek, ktoré čakajú na svoju druhú šancu. Rovnako ako pri nákupe nových kúskov, aj v tomto prípade platí – vkladaj do nákupného košíka len produkty, ktoré naozaj potrebuješ a využiješ.

Odporúčané
Vybrali sme najkrajšie páry tenisiek z týždňov módy. Zabodovali retro siluety aj futuristické tvary Vybrali sme najkrajšie páry tenisiek z týždňov módy. Zabodovali retro siluety aj futuristické tvary 2. februára 2022, 18:30

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective je zrejme najznámejšia online platforma s ponukou oblečenia, doplnkov a obuvi z druhej ruky. Funguje od roku 2009 a zastúpenie má nielen v Paríži, ale aj v New Yorku, Berlíne či Hongkongu. Spoločnosť si za krátky čas vybudovala skvelú reputáciu vďaka širokému portfóliu aj zákazníckemu servisu, ktorým by sa mohli inšpirovať mnohé obchody. Veľkou výhodou je takisto prehľadná webová stránka a aplikácia.  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco)

Vestiaire Collective je prechodným domovom pre dizajnérské ready-to-wear kolekcie vrátane obuvi, pričom predávajú luxusné šperky či hodinky alebo kabelky z posledných sezón. Osobitnou kategóriou sú archívne, respektíve vintage modely od značiek ako CELINE, Jean-Paul Gaultier, Louis Vuitton, Maison Martin Margiela a podobne. 

V prípade, že máš v šatníku modely spod rúk známych návrhárov, ktoré už neplánuješ nosiť, cez Vestiaire Collective ich môžeš skúsiť posunúť ďalej a pomôcť životnému prostrediu tým, že nevytváraš odpad. Všetky predávané produkty skontrolujú odborníci. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vestiaire Collective (@vestiaireco)


Farfetch Pre-Owned

Online obchod, respektíve platforma, ktorá zastrešuje viac ako sedemsto predajcov z celého sveta, nedávno vstúpil aj do sveta luxusných sekáčov. Vedenie britsko-portugalskej firmy, ktorá funguje od roku 2007, sa v rámci kategórie Pre-Owned zameralo na používané produkty pre obe pohlavia, vrátane archívnych modelov švajčiarskych hodiniek. 

Domov
Zdieľať
Diskusia