Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2022, 19:14
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Legendárna hra BioShock dostane film od Netflixu

Legendárna hra BioShock dostane film od Netflixu
Zdroj: Take-Two
FILMY A SERIÁLY BIOSHOCK FILM
Uložiť Uložené

Slávna herná séria BioShock sa dočká filmovej adaptácie od Netflixu. Príbeh sa bude odohrávať v podmorskom meste alebo v meste lietajúcom vysoko nad oblakmi.

Would You Kindly?

Tieto slová sa vryli do pamäti každému, kto prešiel legendárnu hru BioShock z roku 2007, ktorá obsahovala jeden z najlepších dejových zvratov v hrách. Séria sa odvtedy rozrástla o ďalšie dva diely a v nasledujúcich rokoch vyjde aj štvrtá časť.

Filmový portál Deadline informuje, že streamovacia spoločnosť Netflix v spolupráci s hernými štúdiami Take-Two a 2K plánuje vyrobiť film, ktorý by sa mohol neskôr rozšíriť na celé univerzum točiace sa okolo sveta BioShock. 

Odporúčané
Slovákov na Netflixe pobláznila fejková dedička Anna, ktorá obrala smotánku New Yorku o státisíce. Oplatí sa nový seriál vidieť? Slovákov na Netflixe pobláznila fejková dedička Anna, ktorá obrala smotánku New Yorku o státisíce. Oplatí sa nový seriál vidieť? 16. februára 2022, 11:30

Hra BioShock je kombináciou retro a futuristických elementov. Dej sa odohráva v sci-fi mestách postavených pod vodou či lietajúcich vysoko v oblakoch. Hry majú skvelý, prepracovaný príbeh s významnými zvratmi. 

O potenciálnej filmovej či seriálovej adaptácii sa rozprávalo dlhé roky. Istú verziu filmu mal režírovať Gore Verbinski, režisér Pirátov Karibiku či animovaného filmu Rango. Nikdy sa však nenatočila. Verzia, ktorá sa nakoniec natočí, na Netflix nedorazí skôr ako v rokoch 2023/2024. Zatiaľ nevieme, kto si v nej zahrá ani kto ju zrežíruje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia