Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2022, 11:30
Čas čítania 7:02
Adam Novosad

Slovákov na Netflixe pobláznila fejková dedička Anna, ktorá obrala smotánku New Yorku o státisíce. Oplatí sa nový seriál vidieť?

FILMY A SERIÁLY INVENTING ANNA NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Slovenský Netflix ovládol nový seriál Inventing Anna o falošnej dedičke impéria, ktorá sa infiltrovala medzi newyorskú smotánku. Je naozaj taká geniálna, ako sa ti seriál snaží nahovoriť?

„Celý tento príbeh je pravdivý. Okrem všetkých častí, ktoré sú kompletne vymyslené,“ informuje seriál Inventing Anna divákov na začiatku každej epizódy. Momentálne stále okupuje prvé miesto v rebríčku najpozeranejších seriálov na slovenskom Netflixe.

Za seriálom stojí slávna scenáristka, producentka a režisérka Shonda Rhimes, ktorej rukopis budeš poznať z hitov ako Grey's Anatomy alebo Bridgerton.

Tentoraz si vybrala príbeh mladej Anny Sorokin alias Anny Delvey, ktorá sa narodila v Rusku, žila v Nemecku a nakoniec si zaumienila, že v New Yorku prenikne medzi miestnu smotánku plnú miliardárov a vybuduje pre nich súkromný klub, v ktorom sa bude môcť deliť o ich peniaze aj umenie.

Tento plán má jeden obrovský háčik – Anna Sorokin nie je nemecká dedička impéria za viac ako 60 miliónov dolárov, a tak musela nájsť spôsob, ako získať peniaze na financovanie svojho nového, luxusného života. Čo sa jej zdalo ako najjednoduchšie? Ukradnúť ich.

Inventing Anna, Netflix, seriál, Anna Sorokin, Anna Delvey, streaming, stream
Zdroj: Netflix

Je Anna Sorokin skutočne nemecká dedička impéria?

Keď ju mali opísať jej spolužiaci z Ruska, padali slová ako inteligentné dievča, ktoré však dokázalo človeka veľmi ľahko uraziť. Takýto dojem budeš mať z Anny Sorokin po pozretí seriálu Inventing Anna zrejme aj ty, pretože sa v nej nájde každý, komu lezú na nervy filmy a seriály so šťastnými koncami.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály na Netflixe v marci 2024 1. marca 2024, 12:30

Anna sa s rodičmi v roku 2007 presťahovala do Nemecka, odkiaľ po strednej škole odišla do Londýna, ale nakoniec zakotvila v Paríži. Odjakživa milovala umenie a najviac k nemu pričuchla práve vo Francúzsku, kde začala pracovať ako stážistka v magazíne Purple. Keď v roku 2013 ochutnala život v New Yorku, okamžite vedela, že sa do Európy nechce vrátiť, vysvetľuje The Cut.

Seriál Annu znázorňuje ako cieľavedomú manipulátorku, ktorá chcela založiť exkluzívny súkromný klub v kombinácii s galériou umenia – Anna Delvey Foundation. Ako dievča bez mena však na tento projekt potrebovala dve hlavné prísady – vybudovať si meno pomocou newyorskej smotánky a hromadu peňazí. Ako najľahšie tieto veci získať, ak nie kradnutím, podvodmi a klamstvami?

Netflix, Inventing Anna, seriál, Anna Sorokin, Anna Delvey, streaming, stream
Zdroj: Netflix

Oproti Anne Sorokin je Tinder Swindler hotový génius

Domov
Zdieľať
Diskusia