Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou UNI MSR.
16. februára 2022, 14:30
Čas čítania 1:11
Sponzorovaný obsah

Nový medzinárodný turnaj spája univerzitné e-športové scény krajín V4 po prvýkrát. Sleduj premiérový CS:GO turnaj už tento víkend

Nový medzinárodný turnaj spája univerzitné e-športové scény krajín V4 po prvýkrát. Sleduj premiérový CS:GO turnaj už tento víkend
Zdroj: UNI MSR
ZAUJÍMAVOSTI ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY)
Uložiť Uložené

Medzinárodný turnaj prichádza po prvýkrát už v sobotu 19. februára.

Ak fandíš e-športom, pravdepodobne ťa potešíme, pretože sa blíži premiéra dôležitého turnaja. Kto dokáže uspieť v konkurencii a získať prvý titul študentského e-športového šampióna spolu s lákavou finančnou odmenou 2000 €? Nenechaj si ujsť live komentované zápasy.

Najlepšie CS:GO univerzitné tímy z V4 krajín si zmerajú sily v novom turnaji Student Esport Championship. V sobotu 19. februára sa pozrieme na súboj TOP 4 tímov z krajín – Česko, Slovensko, Maďarsko a Poľsko. Ty môžeš byť pri tom, sleduj livestream od 9:30 na streamovacej službe www.twitch.tv

Majstrovské súboje ti prináša Tipos, generálny partner Student Esport Championship.

Našu krajinu bude reprezentovať tím Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave – UCM Tedi Bears. Na turnaj sa dostali vďaka víťazstvu na posledných Univerzitných majstrovstvách Slovenskej republiky v elektronických športoch. Zostava v zložení MAXX, reiden, braindamage, SAMSTER, NIO, BaXI a iginko ukáže svoje kvality na zahraničnej univerzitnej e-športovej scéne. 

ešporty
Zdroj: UNI MSR

Českú republiku bude zastupovať tím Univerzity Hradec Králové, ktorý získal miestenku vďaka víťazstvu v Českej univerzitnej lige: 3E akademické mistrovství. Našich južných susedov z Maďarska zastupuje tím Óbuda University a poľskú reprezentáciu tvorí zostava z Polish-Japanese Academy of Information Technology

Student Esport Championship je projekt spájajúci univerzitné e-športové prostredie medzi krajinami V4. Spoločne buduje súťažnú scénu na vysokoškolskej úrovni a snaží sa o zlepšenie povedomia o e-športe (nielen) v študentskej komunite. Organizátorom projektu je česká esportovní študentská asociácia (ESA) a e-športová agentúra Yvents. Projekt vznikol za podpory Slovenskej asociácie elektronických športov.

Ak si študent vysokej školy a máš rád hry ako CS:GO, LEAGUE OF LEGENDS či HEARTHSTONE, určite nezmeškaj možnosť bezplatnej registrácie do novej sezóny Slovenskej univerzitnej e-športovej ligy (SUEL) alebo do českej 3E ligy.

Harmonogram zápasov a viac informácií o turnaji nájdeš na Facebooku a Instagrame. Nezabudni dať odber na Twitchi, aby ti neušli komentované zápasy tímov. 

Harmonogram zápasov:
10:00 – 1. semifinále  
13:00 – 2. semifinále  
16:00 – zápas o 3. miesto  
19:00 – Grand finále   
ešporty
Zdroj: UNI MSR
Domov
Zdieľať
Diskusia