Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2022, 19:44
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Tvorcovia z Rockstar Games potvrdili, že pracujú na GTA 6

Tvorcovia z Rockstar Games potvrdili, že pracujú na GTA 6
Zdroj: Rockstar
NEWS GTA VI
Uložiť Uložené

Rockstar Games začalo na Twitteri komunikovať informácie o pokračovaní ikonickej série Grand Theft Auto.

Spoločnosť Rockstar Games v piatok cez sociálnu sieť Twitter potvrdila informáciu o tom, že pracuje na vývoji šiesteho pokračovania ikonickej série Grand Theft Auto. Zatiaľ síce nevieme, aký podtitul dostane, už dnes však je jasné, že prebieha aktívny vývoj. Viac informácií sa fanúšikovia dozvedia, keď bude hra pripravená na publikáciu. 

„S každým novým projektom, do ktorého sa púšťame, je naším cieľom vždy výrazne prekonať to, čo sme doteraz priniesli. S potešením môžeme potvrdiť, že aktívny vývoj ďalšieho dielu GTA je v plnom prúde. Tešíme sa, keď sa s vami podelíme o ďalšie informácie hneď, keď budeme pripravení,“ napísali autori na Twitteri. 

Zároveň sa tvorcovia poďakovali za podporu. „Nemôžeme sa dočkať, keď s vami vykročíme do budúcnosti,“ odkázali. 

Fanúšikovia GTA čakajú na ďalšie pokračovanie už poriadne dlho, od vydania piateho dielu uplynulo už viac ako osem rokov. Celkovo sa predalo viac ako 155 miliónov kópií hry. 

Domov
Zdieľať
Diskusia