Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. februára 2022, 11:31
Čas čítania 0:44
Tímea Krauszová TASR

Minister vnútra Roman Mikulec a ministerka Veronika Remišová majú covid. Pracovať budú z domu

NEWS ROMAN MIKULEC VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Priebeh ochorenia majú bez príznakov.

Minister vnútra Roman Mikulec a ministerka investícií Veronika Remišová mali pozitívny test na covid. TASR to potvrdili tlačové oddelenia rezortov. Obaja ministri sú bez príznakov a pracujú z domu.

Na rokovanie vlády sa pripojili online

Minister vnútra dodrží päťdňovú karanténu, ktorá je v súčasnosti povinná. „Vzhľadom na jeho dobrý zdravotný stav vykonáva agendu, ktorá to umožňuje, z domu vrátane dnešného rokovania vlády, na ktorom je prítomný online,“ povedala riaditeľka tlačového odboru ministerstva vnútra Barbara Túrosová.

Mikulec mal pozitívny PCR test v utorok podvečer (1. 2.). Nemal žiadne príznaky či zdravotné komplikácie, testoval sa preto, že mal naplánovanú služobnú cestu do Francúzska. V rovnaký deň podstúpil aj antigénové testovanie pred návštevou základnej školy, ktoré vyšlo negatívne.

Ministerka investícií pracuje z domu, nemá žiadne symptómy. „Vzhľadom na to, že na ministerstve stúpa počet prípadov koronavírusu, objednala sa v pondelok (31. 1.) preventívne na PCR test napriek tomu, že nemala žiadne príznaky. Výsledok jej prišiel počas zasadnutia koaličnej rady, okamžite informovala zúčastnených a odišla domov,“ uviedol vedúci tlačového oddelenia ministerstva investícií Andrej Ďuríček. Dodal, že vicepremiérka si vzhľadom na množstvo stretnutí v rámci pracovných povinností každý deň robí antigénový test.

Domov
Zdieľať
Diskusia