Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2022, 14:40
Čas čítania 0:36
Adam Novosad

Nový rekordér z Tornale: 61-ročný šofér nafúkal neuveriteľných 5,5 promile, policajti ho rovno na mieste zadržali

NEWS ALKOHOL
Uložiť Uložené

Staršieho šoféra z Tornale po nafúkaní 5,5 promile obmedzili na osobnej slobode a zadržali.

Alkohol za volantom je na Slovensku nekončiacim sa problémom, na ktorý síce polícia neustále upozorňuje, ale napriek tomu sa stále nájdu vodiči schopní sadnúť do auta po pár pivách aj po poriadnom záťahu.

Policajti z Banskobystrického kraja minulý týždeň neverili vlastným očiam, keď na štátnej ceste I/66 zastavili staršieho šoféra. „61-ročného vodiča osobného auta zastavila hliadka polície z Tornale vo štvrtok krátko po 13. hodine,“ informuje status s nadpisom, že pán z Tornale je novým rekordmanom tohto roka.

„Nie, prístroj nebol pokazený. Pri dychovej skúške bola naozaj u vodiča osobného auta nameraná hodnota, ktorá v prepočte predstavuje takmer 5,5 promile alkoholu,“ konštatujú policajti na Facebooku. Vodič šoféroval strieborné vozidlo značky Volkswagen staršieho roku výroby.

Šofér nebude na svoju jazdu pod vplyvom alkoholu spomínať v dobrom. Našťastie síce nikomu neublížil, ale policajti ho okamžite po dychovej skúške obmedzili na osobnej slobode a zadržali.

Domov
Zdieľať
Diskusia