Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2022, 16:44
Čas čítania 0:49
Eduard Starkbauer

Striptérska tyč, súkromné divadlo či bazén. Takto vyzerá údajná Putinova vila zvnútra

Striptérska tyč, súkromné divadlo či bazén. Takto vyzerá údajná Putinova vila zvnútra
Zdroj: TASR/AP/Alexei Druzhinin, Sputnik, Kremlin Pool, ANTI-CORRUPTION FOUNDATION
ZDRAVIE VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Fotografie vybavenia luxusnej nehnuteľnosti uverejnila na internete antikorupčná nadácia založená Alexandrom Navaľným.

Súkromné divadlo, interiérový bazén, ale aj miestnosť so striptízovou tyčou. To všetko a omnoho viac sa ukrýva v údajnej vile Vladimira Putina na pobreží Čierneho mora neďaleko letoviska Gelendžik.

Vice podotýka, že fotografie zverejnil tím antikorupčnej nadácie založenej kontroverzne uväzneným opozičným lídrom Alexejom Navaľným. Fotogaléria je k dispozícii každému cez link na Google Drive.

Pripomeňme, že takmer dvojhodinové video, ktoré ako prvé verejnosti prinieslo zábery exteriéru aj priestorového rozloženia interiéru údajného Putinovho sídla, uverejnil na svojom youtubovom kanáli Navaľnyj presne pred rokom. Odvtedy si ho stihlo pozrieť vyše 120 miliónov ľudí. Ruská štátna televízia vtedy podľa informácií Vice video označila za montáž financovanú zahraničnými vládami, keďže budova na obrázkoch údajne predstavovala hotelový komplex.

Oddnes môže verejnosť nahliadnuť aj priamo pod strechu do jednotlivých miestností. Vice si všíma, že mnoho miestností vrátane kina aj arabskej sály so striptérskou tyčou je stále v štádiu výstavby a fotografie môžu pochádzať z mobilov stavbárov.

Odporúčané
Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov Ako Rusi fanatizujú ukrajinské deti na okupovaných územiach a robia z nich zabijakov 8. apríla 2024, 19:00

Navaľnyj si dnes odpykáva trest za údajný podvod a aj jeho Antikorupčná nadácia bola pred týždňom obvinená z podpory terorizmu. Za zmienku stojí aj citlivé načasovanie publikácie fotografií v období, keď eskaluje medzinárodné napätie v súvislosti s mobilizáciou ruských vojsk na hraniciach susednej Ukrajiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia