Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2021, 11:21
Čas čítania 1:30
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola prezradil, komu bude držať palce v boxerskom dueli Pirát Krištofič verzus Alex Cverna na Fight Night Challenge

Karlos Vémola prezradil, komu bude držať palce v boxerskom dueli Pirát Krištofič verzus Alex Cverna na Fight Night Challenge
Zdroj: Oktagon MMA
ZAUJÍMAVOSTI ALEXANDER CVERNA BOX FIGHT NIGHT CHALLENGE KARLOS VÉMOLA MMA SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Terminátor prezradil, komu bude držať palce.

Slovenský MMA zápasník Samuel Pirát Krištofič sa postaví v rámci prvej obhajoby titulu strednej váhy na turnaji Oktagon 31 v O2 aréne 26. februára proti Čechovi Patrikovi Kinclovi. Ešte predtým však prijal ponuku na boxerský zápas s Alexandrom Cvernom, ktorý je naplánovaný na podujatí Fight Night Challenge na 27. decembra. Ako by to mohlo dopadnúť, prezradil podľa portálu MMA Fanatik Pirátov dlhoročný rival Karlos Terminátor Vémola.

Čech Alex Cverna má už 44 rokov a je taktiež MMA zápasník pod záštitou domácej organizácie Oktagonu MMA, avšak je v úplne inej váhovej divízii než zverenec Attilu Végha. Zatiaľ čo Pirát je v strednej váhe (do 84 kg), Cverna je v ťažkej váhe (do 120 kg), teda Čech bude mať bezpochyby váhovú prevahu. Na strane Piráta však bude rýchlosť. 

„Alexovi by som to prial, po všetkých jeho problémoch. Na to, koľko má rokov, stále trénuje a drie. Box je jeho najlepšia disciplína. Prial by som mu, aby to teraz konečne dopadlo. To je hlavné, aby do toho zápasu došiel, pretože fanúšikovia mu to už dosť dávajú zožrať,“ povedal Terminátor, ktorý je zároveň Cvernov dlhoročný priateľ. 

Karlos Vémola.
Karlos Vémola. Zdroj: Oktagon MMA


Zároveň narážal na množstvo posmešných komentárov na internete na Cvernovu adresu, keďže český zápasník neustále bojuje so zraneniami a jeho zápasy sa preto rušia. Tento rok mal zápasiť na poli Oktagonu znova, no opäť sa nešťastne zranil. Čakal ho aj zápas v Nemecku, no stopol ho covid. Vémola k celej veci dodal, že Cverna má len veľkú smolu.

Samotný Cverna pre Kaocko.cz prezradil, že si v súvislosti s Pirátom rozhodne verí, rozhodujúcim faktorom bude jeho sila a váhová prevaha. Odhadol, že v deň zápasu bude mať zhruba 123 kg, pričom Pirát bude mať zhruba 90 kg. Zároveň priblížil, ako celý zápas vznikol. 

Alexander Cverna Oktagon MMA
Zdroj: Oktagon MMA


„Požiadal ma kamarát Rytmus, či by som nebojoval na jeho galavečere. Asi som vo svete českých bojových športov stále celkom známa osobnosť, tak som sa rozhodol to vziať,“ povedal. Jeho kamarát Vémola, ktorý si mal s Pirátom zmerať sily tento mesiac, no pre zranené rameno ho musel nahradiť Kincl, povedal aj to, komu bude vo februári držať palce.

„Ja som teraz Pirátov fanúšik a dúfam, že Kincla zmláti, pretože mám s Ondrom Novotným dohodnuté, že môj prvý návratový zápas bude s Pirátom. A rád by som nastúpil v titulovom zápase,“ povedal Terminátor podľa MMA Fanatik.

Domov
Zdieľať
Diskusia