Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 14:47
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Vedenie Louis Vuitton predstavilo lookbook k poslednej kolekcii od Virgila Abloha

Vedenie Louis Vuitton predstavilo lookbook k poslednej kolekcii od Virgila Abloha
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON VIRGIL ABLOH
Uložiť Uložené

Mužské modely určené na obdobie pre-fall 2022 sa nesú v typickom rukopise zosnulého návrhára.

Približne tri týždne po smrti Virgila Abloha predstavuje vedenie módneho domu Louis Vuitton lookbook k poslednej kolekcii spod rúk amerického návrhára. Ide o mužské modely určené na obdobie pre-fall 2022, ktoré nesú typický rukopis jedného z najvplyvnejších ľudí v módnom priemysle za poslednú dekádu. 

Abloh na jednotlivých kusoch odevov spolupracoval s umelcom, tvorcom grafitov Ghustom Leonom, ktorý sa postaral o grafické motívy plameňov aj nápisov. 

Odporúčané
Farbou roka 2022 bude odtieň s názvom Very Peri, ktorý nemáš označovať ako fialovú. Je kombináciou modrej a červenej Farbou roka 2022 bude odtieň s názvom Very Peri, ktorý nemáš označovať ako fialovú. Je kombináciou modrej a červenej 9. decembra 2021, 21:32

Kolekcia pre-fall 2022 je kombináciou formálnych a funkčných odevov s esenciou streetwearu, ktorá je typická pre celú tvorbu rodáka z Rockfordu. Medzi jednotlivými modelmi výrazne vyčnievajú najmä pokrývky hlavy pre včelárov, nadčasové džínsy, kožené motorkárske bundy, bežecké tenisky, hrubé reťaze či kožené doplnky s monogramom. Samostatnou kategóriou sú sukne, ktoré sú dôkazom Ablohovej záľuby v pretváraní kúskov do unisex podoby. 

Samotný Abloh opísal jednotlivé modely oblečenia takto: „Ide o základné odevy šatníka 7.0'd. Myšlienku komercie chcem skôr oslavovať ako popierať.“

Mimochodom, záujem o miesto umeleckého riaditeľa mužskej línie v módnom dome Louis Vuitton má Kanye West, ktorý by rád pokračoval v práci svojho priateľa Virgila Abloha, píše portál Highsnobiety.

Vychutnaj si kompletný lookbook poslednej kolekcie spod rúk módneho vizionára pre francúzsky módny dom v galérii. 

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobraziť galériu
(30)
Domov
Zdieľať
Diskusia