Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. decembra 2021, 13:28
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

GTA V dostane ďalšie nové rozšírenie s Franklinom ako biznismenom, s Dr. Drem a so Snoop Doggom

GTA V dostane ďalšie nové rozšírenie s Franklinom ako biznismenom, s Dr. Drem a so Snoop Doggom
Zdroj: Rockstar Games
TECH GTA V
Uložiť Uložené

Rockstar už v decembri vydá nové príbehové rozšírenie do GTA Online.

Rockstar Games odhalili príbehové rozšírenie vo svete GTA Online s názvom Contract. Ak si dúfal, že sa predsa len dočkáme singleplayerového rozšírenia ako v prípade GTA IV, zrejme budeš sklamaný. Nové misie budeš môcť hrať iba v GTA Online, a to buď sám, alebo s partiou ďalších hráčov. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 10 najočakávanejších hier na december a január. V singleplayerovkách a v multiplayeri strávime počas Vianoc stovky hodín 3. decembra 2021, 16:30

V centre diania sa ocitne Franklin z pôvodnej hry, ktorý sa niekoľko rokov po udalostiach GTA V vyšvihol do pozície úspešného podnikateľa vo svojej firme Franklin and Partner. V nej rieši problémy celebrít. Jednou z nich je aj raper Dr. Dre, ktorý stratil svoj mobil plný nových, nevydaných skladieb. Dr. Dre bude aj v hre ako reálna postava, nasnímaná a nahovorená samotným raperom.

Okrem jeho hudby budeme počuť aj nové skladby od Snoop Dogga, takže z hľadiska soundtracku sa je na čo tešiť. Samozrejmosťou sú nové zbrane, autá, úlohy a ďalšie drobnosti, ktoré ti osviežia hranie. GTA Online: Contract vyjde na všetky podporované platformy už 15. decembra.

Domov
Zdieľať
Diskusia