Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2021, 8:38
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint natočia špeciál Harryho Pottera. 20. výročie oslávia v štýle stretnutia Priateľov

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint natočia špeciál Harryho Pottera. 20. výročie oslávia v štýle stretnutia Priateľov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Harry Potter Reunion dorazí už o pár týždňov.

Warner Bros. produkuje na svojej streamovacej službe HBO Max veľa fan serviceov, keď rôznymi udalosťami poteší milióny fanúšikov po celom svete. Najnovšie sa podľa Variety dočkáme špeciálnej epizódy Harryho Pottera, v ktorej sa prvýkrát po premiére posledného filmu stretnú takmer všetci herci, aby si spoločne zaspomínali na 8 natočených filmov. Zrejme sa teda dočkáme viacerých úsmevných, ale aj emotívnych momentov a určite sa dozvieme aj nejaké zaujímavosti.

Hlavnými členmi špeciálu budú, samozrejme, Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint, ktorých doplní režisér prvých dvoch dielov Chris Columbus.

Odporúčané
Harry Potter oslavuje 20 rokov. Týchto 10 zaujímavostí o ňom (možno) nevieš Harry Potter oslavuje 20 rokov. Týchto 10 zaujímavostí o ňom (možno) nevieš 16. novembra 2021, 12:30

Okrem nich sú potvrdení aj Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Belatrix), Ralph Fiennes (Voldemort), Jason Isaacs (Lucius Malfoy), Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco), Imelda Staunton (Umbridge), James Phelps a Oliver Phelps (isté ryšavé dvojičky), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Mark Williams (Arthur Weasley), Matthew Lewis (Neville), Ian Hart (Quirell) a Evanna Lynch (Luna).

Určite nás však svojou prítomnosťou poctia aj ďalší. Špeciál sa volá Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts a uvidíme ho už 1. januára 2022 na HBO Max.

Domov
Zdieľať
Diskusia