Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2021, 21:23
Čas čítania 1:26
Martin Adam Pavlík

Netflix rozšíril ponuku o mobilné hry. Na Androide sa už dajú prvé aj stiahnuť

Netflix rozšíril ponuku o mobilné hry. Na Androide sa už dajú prvé aj stiahnuť
Zdroj: Netflix
ZAUJÍMAVOSTI NETFLIX
Uložiť Uložené

V súčasnosti môžu ponuku hier využívať iba zariadenia so systémom Android, ale Netflix potvrdzuje, že podpora iOS pre ľudí s iPhonom je už na ceste.

Netflix už láka nielen na filmy či seriály, ale po novom aj na možnosť zahrať si hry, informuje The Verge. Streamovací gigant rozšíril obzory. Od utorka 2. novembra si môžeš stiahnuť päť hier z produkcie Netflixu cez Google Play, no na to, aby si ich mohol hrať, musíš mať predplatné.  

V oficiálnom vyhlásení na stránke Netflixu sa píše: „Milujeme hry a radi zabávame našich členov. To je dôvod, prečo sme nadšení, že môžeme urobiť prvý krok k uvedeniu mobilných hier Netflixu do sveta. Od dnešného dňa môžu členovia kdekoľvek hrať päť mobilných hier: Stranger Things: 1984 (BonusXP), Stranger Things 3: The Game (BonusXP), Shooting Hoops (Frosty Pop), Card Blast (Amuzo & Rogue Games) a Teeter Up (Frosty Pop).“

„Či už túžite po neformálnej hre, ktorú môžete začať od nuly, alebo po pohlcujúcom zážitku, ktorý vám umožní ponoriť sa hlbšie do vašich obľúbených príbehov, chceme začať budovať knižnicu hier, ktorá ponúka niečo pre každého. Sme v začiatkoch vytvárania skvelého herného zážitku a sme nadšení, že vás môžeme vziať na túto cestu s nami,“ dodáva Netflix vo vyhlásení. 



Od stredy 3. novembra začne Netflix zavádzať hry do samotnej aplikácie. Ako ďalej uvádza The Verge, hoci je súčasná ponuka hier Netflixu zatiaľ trocha slabá, platforma získala vývojárov z Night School Studio, čo v budúcnosti môže značiť príchod ambicióznejších titulov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia