Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2021, 22:00
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Duna 2 oficiálne oznámená. Uvidíme ju v roku 2023, exkluzívne v kinách

Duna 2 oficiálne oznámená. Uvidíme ju v roku 2023, exkluzívne v kinách
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA 2
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších filmov roka sa dočká pokračovania.

Štúdio Warner Bros. oficiálne oznamuje prípravy na Duna 2. Jednotka je v kinách už nejaký ten mesiac (v USA a na Slovensku iba niekoľko dní), pričom celosvetovo v kinách zatiaľ zarobila 220 miliónov dolárov. V priebehu prvého víkendu si snímku na HBO Max v USA pozrelo 1,9 milióna domácností, čo je viac ako Godzilla vs Kong či Zack’s Snyder Justice League. Je to však menej ako Space Jam 2, Suicide Squad, Mortal Kombat a Wonder Woman.

Odporúčané
KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? 21. októbra 2021, 17:30

Dáta pochádzajú od Samba TV. Tí však započítavajú len americké domácnosti, ktoré si film pozrú cez smart televízor, pričom musia pozerať aspoň 5 minút. V každom prípade, Duna je zatiaľ úspešná ako v kinách, tak na HBO Max. Vzhľadom na to, že pokračovanie oficiálne oznámili už teraz, museli sa tak rozhodnúť dávnejšie. Je možné, že už len čakali na oznámenie pozitívnych tržieb z amerických kín (o tom sa viac dočítaš tu). 

Duna 2 od Warner Bros. a Legendary Entertainment dorazí exkluzívne do kín 20. októbra 2023. Réžie sa, samozrejme, chopí Denis Villeneuve a my sme zvedaví, akých nových hercov si prizve do pokračovania. Ostáva už len jediné. Môžeme si, prosím, objednať lístky do IMAX-u už teraz?

Domov
Zdieľať
Diskusia